Gizemkilincarslan pinarrrr95 gaz sancısı gibi bir ağrı oluyor böyle zeytinyağı ile hafif masaj yapabilirsin benim dün geceden beri şeffaf kahverengi jel gibi bir akıntı geliyor bende şuan bundan korkuyorum sertleşme de oluyor karın bölgemde bunu yaşayan var mı
Gizemkilincarslan pinarrrr95 mesaj attım tekrar progestan kullanicam haftaya kontrolüm var zaten inşallah sıkıntı olmaz
1S3MANNE babysmommmm ben 22.haftadayım yaklaşık bir haftadır karnım davul gibi hem sert hem şiş sizin şişlik ne zaman başlamıştı acaba ?
babysmommmm 1S3MANNE yanlış hatırlamıyorsam 20 den itibaren hep öyle hissediyorum. İlk gebeliğim vücut ilk kez bu kadar genişliyor geriliyor o yüzden öyle hissediyorum belki bilmiyorum ☺️
minisinannesiiii pinarrrr95 bazen benimde öyle oluyo ilkinde de oluyodu onun için hic gitmedim doktora genelde aksam saatlerinde oluyo uyuyup dinlenince geciyo yorgunluktan diye düşünüyorum
1S3MANNE babysmommmm benmde ilk gebeligim bazen korkuyo insan neden bu kdr sertleşiyor diye Rabbim hayırlısıyla kucagımıza aldırtsn evlatlarımızı🤲
babysmommmm 1S3MANNE büyük ihtimalle o yüzdendir canım . Doktora bile gittim korktum bişey mi oldu diye de doktor da sorun yok dedi çok şükür o yüzden iyi düşünelim iyi olsun 🥰☺️🤗