pinarrrr95 23 haftalık hamileyim bazen karnım o kadar sertleşiyor ki taş gibi oluyor, çatlayacak gibi hissediyorum zor nefes alıyorum sizde de oldu mu neden oluyor biliyor musunuz
Elisam123 pinarrrr95 evet canım bende de oluyor su bile içsem gaz oluyor karnım doğum karnı gibi şişiyor gaz gidince rahatlıyorum ama sanki kaskatı kesiliyor 21 deyim ben de
babysmommmm pinarrrr95 bende 24 haftalık hamileyim canım. Sanki karnım balon gibi patlayacakmış gibi hissediyorum . Akşam uyumadan magnezyum içmeyi ihmal etme kuzum. Onun dışında benim ilk gebeliğim ilk kez vücut bu kadar genişliyor diye bu şekilde olduğunu düşünüyorum çünkü bugün doktora gittim herhangi bir sorun yoktu çok şükür 🥰🤗☺️
Gizemkilincarslan pinarrrr95 gaz sancısı gibi bir ağrı oluyor böyle zeytinyağı ile hafif masaj yapabilirsin benim dün geceden beri şeffaf kahverengi jel gibi bir akıntı geliyor bende şuan bundan korkuyorum sertleşme de oluyor karın bölgemde bunu yaşayan var mı
1S3MANNE babysmommmm ben 22.haftadayım yaklaşık bir haftadır karnım davul gibi hem sert hem şiş sizin şişlik ne zaman başlamıştı acaba ?
Elisam123 pinarrrr95 evet kullanıyorum onunla bunun alakası olduğunu sanmıyorum o hap kas kemik ağrısı ve gece bacak kasılması için içiliyor yani ben o şekilde şikayetimi söylemiştim doktor da o ilacı vermişti
motherofcats kasılma oluyor o malesef bende de var 24.haftadan beri doktor bir sorun yok diyor yalancı kasılma bunlar çok can sıkıcı
pinarrrr95 Elisam123 o tarz bi şikayetim çok şükür yok arada böyle oluyor sadece bi de sağa toplanıyor hep napıyorsa artık😅😅 doktor oraya alışmış rahat ediyordur demişti
myangelson pinarrrr95 bahsettigin kasılma gibi geldi bana magnezyum veriliyor genelde iyi geliyor deniyor yanında ağrı falan oluyor mu regl ağrısı gibi öyle bir sıkıntılar varsa doktora görün bence
pinarrrr95 myangelson hayır başka bir şikayetim yok bu da zaten seyrek oluyor bugünkü baya rahatsız etti