Rabia-22 ilknur53 mıdende benım gıbı ağır ülser cıkarsa (allah korusn) verırsın.ben ılk ayımda 53 ten 59 a cıktım guzel alıyordum.sonra ülser cıktı ama çok ağırdı.59 dan 52 kıloaya düştm yemek yıyemıyordum dehşet agrı cekıyordm ne yesem aşırı yanma ve şişme de cok oluyordu doktorum ülser tedavısne başladı yıne alıyorm kılo cok sukur ağrıdan kurtlm dehşet bıseydı.sürekli yşarm mıde sıkıntısı ama hamıleykeen 2 katına cıkıyor.boylesını yaşamamıştm.sımdı 60 olmuşumdur 27.haftamız.
Kubrakopuz53 ilknur53 olur ben verdim 64 le hamile kaldım 58 oldum şu an 62.5 32 haftalık gebeyim 🤷🏻♀️
Kubrakopuz53 ilknur53 ben iştahlı bir hamilelik geçirmedim haziranda beyaz ekmeği kestim yulaf tükettim
Rabia-22 ilknur53 benım ılkı kızdı onda full mide bulantısı kusma yaşadım 5 bucuk ay.7. Ayda kızım doğdu.erkekte bulantı hıc olmadı bu gebelıkte bulantı yoksa baska bısey cıkıo😂hamıleliklerm zor gecıo bacım 3. Yok allahın ıznıyle 2 tane yeter🤭ve bu hamılelıkte bayılma tansıyon olayıda cok cok var.
Kbraa9 Veriliyor valla. Diyetisyenle devam ediyorum ben. 16+3 üm. 9 kilo verdim bebişte çok iyi maşallah 🧿🧿🧿 Doktorum son üç ay birer kilo alsan yeter dedi öyle yapmayı düşünüyorum 😊
ilknur53 Rabia-22 aynen ya benm de diğer hamilelikte bir şey yok bunda mide koku her şey var değişik bir şey hamilelik bende öyle düşünüyorm 2tane yeter
Kbraa9 ilknur53 sabah tam tahıl ekmek domates zeytin peynir verdi doktorum . Ara öğünlerde meyve ve kuru yemişler verdi canım. Öğlen sebze akşam da at tavuk balık veya köfte verdi. Bazı ara öğünümde de aç kalmayayım diye tam tahıllı peynirli marollu sandviç verdi
Cikitabanana Verilir, 6. Ayım bitmek üzere 5 kg aldım ama vucudumda sadece ödem var. Tam tersi yüzüm inmeye başladı belim inceliyor iyi bişi bana göre tabi cocuk aldığı için😛
ilknur53 Cikitabanana ne güzel az kilo almisisniz bunca zamana kadar bu hamilelik döneminde vucud değişiyor baya bebisler iyi olsun da sağlıklı olsunlar 🥰
sevil42 16 haftaya kadar 2 kilo verdim sonra 20. Haftada geri almıştım o iki kiloyu şimdi 24.haftadayım bir ayda 5 kilo almışım bu beni çok korkuttu birşeyler yapmam lazım hareket kısıtlamam var yürüyüş veya egzersiz yapamıyorum plesenta previayim 😔
ilknur53 sevil42 o zman bence bir diyetisyenle görüşün kafanıza göre yapmayın bir şey yada bur cubur yemeyin sağlıklı şeyler yiyin