Canpolat gulfzlt bizimki babanın aynısı 😀birinciyi kaynanam doğurmuş kopyasını da ben çıkarıyorum😀sıfat zaten küçük kocam 😀
Haticecebrail21 Ben 35 haftalikken bebisim pozisyonunu degistirmisti hayal kirikligina ugradik doktorumla cunku normal doguma hazirlamistim kendimi 3 hafta gun verdi kendini cevirmezse mecbur sezeryan dedi bu p.tesi gunu kontrolum var hem cati muayenesi olacam hemde bebegin pozisyonuna bakacaz insallah kendini degistirmistir oyle umut ediyorum yoksa elimizden hicbirsey gelmiyor😔
Hamile_anne27 Canpolat benim bebiş 38 haftalık. Geçen doktora gittim kafası sağda dedi daha dönmemiş yani. Hıçkırığı hep altta hissediyordum kendi kendime ne güzel sevinmiştim ne güzel dönmüş diye. Gittim ama 1 ay önceki haliyle karşıladı kerata beni 😃inşallah kanala girer diye bekliyorum
Biroglanannesiii Hamile_anne27 Secde pozisyonu var ya gün de 5 vakit yapabildiğin kadar yap dedi diz altına yastık koymam gerektiğini söyledi deniyorum bir kaç gündür ama kafası hala aynı yerde elime geliyor 🤷♀️🤷♀️
Zozan-21 Kızlar bende 26 haftalığım doktora muane oldum, dedi ters dönmüş kafası aşağıda bende biraz korktum birşey olur mu dedim yok dedi Daha dönebilir dedi , ama erken mi sizce ben anlamadım
Aysen17 33.haftamdayım geçen gün gittim kontrole benimki de ters duruyor. Korktum biraz ya dönmezse sezeryan olursam diye.inşallah döner bian önce 🙄
Elatalay gulfzlt döner kuzum benim 30 da donmustu 35 de makat gelis oldu 37 bidaha dondu hic belli olmuyo simdiden bu sıkıntiya sakın girme
mhmmddgc gulfzlt Benim kızımda öyleydi hemde uzunca bir süre popo üstü duruyordu. Sonra kendi kendine döndü şimdi baş aşağıda 34+6yım. 32.haftada falan dönmüştü
littlemomn gulfzlt meraklanma canım doğum sırasında kafası aşağıda olup yukarı dönen benek bile var o zamanla aşağıya döner dönmezsede sağlıkla gelsin de normal sezeryan ne farkeder iki türlü de anne olacağız
rizelii53 37+4 hamileyim ve bebeğim makat gelisli haftaya cuma sezeryan inşallah ogune kadar döner bir umut