Kızlar 37+4deydim yani dün😁 nst çekildim bebişin kalp atışları hep yüksekti bir haftadır doktorda dedi riske atmayalım bebeği alalım. Annem ve kayınvalidem de ertesi gün gelicekti hep tek doğurmaktan korkuyodum ama başıma geldi😁
Tek doğurdum malesef. Spinal anestesi istedim çünkü genelde uyandıktan sonra çok ağrı oluyo spinaldd belden aşağısı uyuşuk olduğu için o kadar ağırmıyo diye biliyordum (kendimde anestesi teknikeryim ondsn ) ama hiç de öyle değilmiş 😂
Gerçekten ameliyat sürecide ağrılı geçti karnıma bastırmaları filan çok acılıydı. Daha sonra bebişim doğdu bana gösterdiler zaten doğar doğmaz resmen hafiflediğimi hissettim. Ve o sırada benı uyuttular uyandıktan sonra herşey bitmişti. Ama karnımda müthiş bi ağrı vardı. Bebeğimi odaya eşimin yanına çıkardılar benide yarım saat sonra çıkarmışlar. İlk gün ağrıdan gerçekten hiç bişe anlamadım annemlerde yanımda yoktu ama sandığım gibi hiç zorlanöadım hemşireler olsun eşim olsun çok yardımcı oldular sağolsunlar. Bugün ikinci gün biraz daha iyim daha iyi yürüyebiliyorum bebeğimi rahat kucağıma alabiliyorum. Sıkıntımız bebişi uyandırsmıyoruz ki karnını doyuralım😂 uykuda şırıngayla biraz sür biraz mama devam ediyoruz. Çok güzel bi his Allah herkese yaşatsın 🙏