Ays_cskn Emine123kuzu 28+ 4 um her gun degisik bi sey cikiyor ama en belirgin olani asiri halsizlik terleme bel agrisi hic bisey yapasim yok ama mecbur yapiyorum 18 aylik oglum var bir yandan dinlenmeye bir yandan ogluma bakmaya calisiyorum oyle iste bana gore sanki 30 lu haftalarin ortasindaymisim gibi agirlasmis hissediyorum halbuki sadece 5 kilo aldım simdilik neden bu kadar erken basladi anlamadim
Emine123kuzu Ays_cskn yorgunluktan olabilir, cocuk ev işleri filan derken akşam oluyor aslında gün içinde çok yoruluyoruz fakat fark etmiyoruz siz yinede kendinize çok dikat edin 🤗
Emine123kuzu Sevgi0478 Allah kolaylık versin kusma mide bulantısı çok çok zor.. hayat kaliten tamamen bitiyor inşallah tez zamanda geçer seninde, hepimize kocaman bir güç kuvvet diliyorum 🙏🏻🥲
Emine123kuzu Canpolat günlük yürüyüş tempolu yürüyüş yapıyorum her gün, yapmadığımda daha simdiden nefes nefese kalmalarım oluyor kii sonlara dogru nolurum 😂😂
Emine123kuzu Evhamlianne92 kesinlikle normalde siyetik ağrısı oluyordu ne yürüye biliyorum ne ayakta durabiliyorum, kuyruk sokumu acısı vardı iyi geldi hepsine. Mutlaka kullanılmalı🤌🏼☺️
Eda_nur_2733 Emine123kuzu oy maşallah kuzuya bizimki de erkek ve şimdiden çok yaramaz içeride cirit atıyor sanki😂😂😂
Emine123kuzu 1babymom bir yerde okudum buda vücudun doğacak çocuğa hazırlanma evresiymiş, yani emzirmeye kalktığımızda kendimize gelmemiz ,besleyebilmemiz ve saat kurar gibi kalkabilmemiz içinmiş, aslında ne büyük şey bunların hepsi
Emine123kuzu eftelya_ser işe gitmekte çok yoruyor, birde evde ki işlerimiz oluyor, sabahları uyuyamıyorusunuzda çok iyi anlıyorum izin aldıktan sorna rahatlarsınız inşallah 🙏🏻
Emine123kuzu Ayda123 bütün hamilelik boyunca hep uykum vardı, hala gereksiz yere uykuluyum kafam kalkmıyor asla, sonlara doğru uykusuzluk başlarsa yandık desenizze
Ayda123 Emine123kuzu sonlara doğru heyecan artı aşırı şişlik ödem vs olursa uykusuzlukta olabiliyor kimi için çok kolay geçr iyi düşün iyi olsun canım 🥰
Hasya Sdt3456 o magnezyum eksikliğinden oluyormuş soda falan iç demişlerdi bana ama doktoruna da söylemelisin ek olarak ilaç vericektir
Feyzaerturk Emine123kuzu 32. Hafta nefes darlığı, çabuk yorulma, uykusuzluk, karında sertleşme, büyüyen göbek engeli öyle çok kiloda almadım ama yinede zor neyse buna şükür 😂😂
Emine123kuzu Feyzaerturk zor olmaz mı hiç bir şeyimiz yokken birden tonla şey yaşıyoruz, hayır aniden kolum ağrıyor mesela çok enteresan kolumun ağrısı ne alaka oluyorum😂😂 bir sancı giriyor buda ne 😂😂 sağlık olsun napalım 🤭
Emine123kuzu Eda_nur_2733 bizimki çok sakin şimdilik tabi ilerleyen haftalarda ne olur artık bilemiyorum, dürtüyorum hiiç oralı bile olmuyor bazen 😂 saatleri var bekliyor resmen 🥲 3. Trimester belki onun hareketleri ile gelir 😂😂
tupbebekannesi123 Emine123kuzu annemde hiç böyle olmamış annem de şokta 😂 ama çevrede çok ödemli eski ayak bileklerimi çok özledim 😂
Emine123kuzu tupbebekannesi123 tuz tüketimine dikkat edin siz yinede bol bol da su tüketin havalar sıcak terliyoruz su falan kalmıyor 😂 hepimizin sonu ödem gibi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Eda_nur_2733 Emine123kuzu inşallah öyle gelsin çok güzel bir his sizi uykusuz bıraksa da bazen ne tarafa dönüp yatarsam yatayım rahatsız mı oluyor ne oluyorsa çok hızlı hareketler yapmaya başlıyor sürekli uyku pozisyonu değiştirmek durumunda kalıyorum az kaldı ama bedenimden ayrıldığında hem bunları çok özleyip hemde ona kavuşmayla çok mutlu olacağım galiba🤭😊
tupbebekannesi123 Emine123kuzu tuzlu yiyen bir insan değilim suyu da günde 2,5 3 litre tüketiyorum ama yok demek mi bünye yapıyor