Evhamlianne92 Sdt3456 magnezyum eksikliginden, acil olarak doktoruna danisip almaya basla rahatlarsin, banada dua edersin canim 😂
Emine123kuzu Evhamlianne92 magnezyumu eğer saatinde icmezsem bile fark ediyor, kesinlikle kullanılması gerekiyor 🤗🙏🏻
Emine123kuzu Minnosbaby peki her açlık hissettiğinizde yiyor musunuz? İşte bebek için filan ben bazen yemeyeyim diyorum sonra ya bebek içinse diyip bir de vicdan yapıyorum
Esiii06 Emine123kuzu 33. Haftama girdim bugün. En kötü şey Aşırı terliyorum , klimada masa başı çalışmama rağmen sıcaklıyorum menepoza girmiş gibi hissediyorum 🤣 Hareketlerim artık kısıtlandı öne doğru eğilemiyorum. Ben bu dönemde Bebeğimin hareketleri daha çok hissetmeye başladım daha çok hareketlendi gibi 😇
Emine123kuzu Esiii06 bana o terlemeler ara ara geliyor ama etrafımda kimse benim gibi sıcaklamıyor gerçekten menepoz gibi 😂 hareketlerini hissetmekk ❤️❤️
Emine123kuzu Usnac1995 bende çok su içen , içtiğini de hemen tuvalete taşıyan biriydim. Daha 29 a yeni girdim fakat acaba tuvaletim gelir mi, aniden gelirse diye endişeleniyorum 😂
Canpolat Emine123kuzu Evet ama dikkat et 30.Haftadan 37’ye kadar çok gezme .Doktorum bana yeter çok gezdin erken doğurup gelme sakın diye gülmüştü istirahat etmemi söyledi bana .37’den sonra istersen at koştur normal istiyorsun zaten iyi olur dedi bu haftalar erken doğum için riskli canım sende dikkat et ama 😀
Emine123kuzu Canpolat teşekkür ederim bende tatildeyim diye hani gücümde var hissediyorum ya kullanıyorum eşim çok kızıyor yoruyorsun kendini diye, dikkat edeyim dediğinden daha çok korkarım yoksa 😂
Emine123kuzu Guncem maşşallah halimize yinede elhamdülillah. Şuana kadar en büyük sıkıntım kuyruk sokumu rahatsızlığım bir iki saat ayakta kalayım ağrılarım çok oluyor. Bu havada da terlemek bunaltı olacak sağlıkla gelsin yeter ki minikler 🥰
Emine123kuzu Pelinakcn hem kavuşmak hemde ayrılık bizim için ikisininde değeri çok büyük, sağlıkla gelsin minikler🤍
Evhamlianne92 Emine123kuzu aynnnnen oyle ya ben bir mineralin hayatimi bu denli etkileyebilecegini hic dusunemezdim. Resmen ne agri ne sanci ne bir sey, artik kim bir agri sizi derse (gebelikte) agri kesici falan hikaye magnezyuma basla diyorum tabii doktoruna danisip
Canpolat Emine123kuzu 30dan sonra artık dikkat et tabi ki gücün olsun bitirme 😀 gene günlük yürüyüşünü yap ama fazlasını zorlama 😀
Sevgi0478 Emine123kuzu Ah bacım herkesin hamileliği farklı oluyor bazılarına kolay geçer bazılarına zor Rabbım güç kuvvet versin hepimize ben çok çekiyorum inşallah diğer hamileler çekmezler kusmam bile bitmedi😃
Emine123kuzu Sevgi0478 Allah kolaylık versin kusma mide bulantısı çok çok zor.. hayat kaliten tamamen bitiyor inşallah tez zamanda geçer seninde, hepimize kocaman bir güç kuvvet diliyorum 🙏🏻🥲
Emine123kuzu Canpolat günlük yürüyüş tempolu yürüyüş yapıyorum her gün, yapmadığımda daha simdiden nefes nefese kalmalarım oluyor kii sonlara dogru nolurum 😂😂
Emine123kuzu Evhamlianne92 kesinlikle normalde siyetik ağrısı oluyordu ne yürüye biliyorum ne ayakta durabiliyorum, kuyruk sokumu acısı vardı iyi geldi hepsine. Mutlaka kullanılmalı🤌🏼☺️
1babymom Emine123kuzu geceleri sık sık uyanma sebebi tekme değil neden bilmem 🫢 ter atma soğuk soğuk aşırı. Sol böbrek ağrısı. Çabuk yorulma :(
Emine123kuzu 1babymom bir yerde okudum buda vücudun doğacak çocuğa hazırlanma evresiymiş, yani emzirmeye kalktığımızda kendimize gelmemiz ,besleyebilmemiz ve saat kurar gibi kalkabilmemiz içinmiş, aslında ne büyük şey bunların hepsi
eftelya_ser Emine123kuzu 34 e giriyoruz dün gece 3.30 da ayak yanması ile uyandım ellerim kırmızı yanıyor ayaklarım aynı şekilde soğuk suda yıkadım dakikalarca bol su içtim balkonda yatım saat oturdum sonra uyu uyuyabilirsen saat 8 de kalkıp işe geldim söyleyeceklerim bu kadar
Emine123kuzu eftelya_ser işe gitmekte çok yoruyor, birde evde ki işlerimiz oluyor, sabahları uyuyamıyorusunuzda çok iyi anlıyorum izin aldıktan sorna rahatlarsınız inşallah 🙏🏻
Ayda123 Emine123kuzu bol bol uyumanı tavsiye ediyorum son haftalarda uykusuzluk çok oluyo ve bebek doğuncada 2 3 saatte bir ayakta olduğumuz için çok zorlanıyo insan o yüzden bol bol uyumaya çalışın
Emine123kuzu Ayda123 bütün hamilelik boyunca hep uykum vardı, hala gereksiz yere uykuluyum kafam kalkmıyor asla, sonlara doğru uykusuzluk başlarsa yandık desenizze