miraninannesi40 rumeeysaa İlk öğrendiğimde 4 haftalık 28 binlerdeydi doktor ikiz olabilir demişti ama tekmis😁
Leylaaa9711 Sezen04 seni çok iyi anlıyorum hiç korkma canım erken olunca öyle gözükmeyebiliyor dua et sadece iyi düşün iyi olsun
rumeeysaa Sezen04 bazen bebişler kendini zor gösteriyor:) inşallah kontrole gittiğiniz zaman görürsünüz. Bizde hala kese göremedik bende cok gerginim… Bulantı, kusma, koku hassasiyeti, göğüslerde hassasiyet gibi belirtilerniz de mi yok?
Sezen04 rumeeysaa maalesef ilk başlarda kasık ağrım vardı göğsümde bi gerginlik vardı ama şuan hiçbiri yok oda beni tedirgin ediyor 😊 etrafımdaki herkes aman olmasın hamileliğin rahat geçer diyorlar ama işte insan her aşamada ayrı bi tedirginlik duyuyor 🤦🏻♀️ Sizde inşallah güzel haberler alırsınız ne kadar şuan peki sizin?
pelindf Mebus benim adetlerim düzensizdir normalde o yüzden hiç tam kestiremezdim ama göğüslerimde normal regl öncesi ağrı dışında inanılmaz bir acı vardı sanki diken batıyormuş gibi o yüzden test yaptım ve çok çok silik bir çizgi çıkmıştı 😍
Yigitttt Umay255 Allah saglikla kucagina always nasil etsin canim yok Adele kAc gun varken diye soruyorum mesela ogrebdigin gunden once en son kAc gun once iliski olmustu
Eren_umay2 Berivan3 700lerde kese gözükmez gerçekten benim 1865 olmasına rağmen kese gözükmez dedi doktor 4 haftalımış yani 1 hafta sonra gittiğimde hem keseyi hemde bebeği ve kalp atışını gördük. Şuanda 9 haftalıgım . 22 mayısta ilk adet günümdü 22 haziranda da ben gittim test yapmıştım çift çizgi çıktı o şekilde gittim doktora gayet haftana göre uyumlu kalp atışı falan bence ben duymadım kalp atışını doktor gördü sadece pazartesi duyacam bakalım bi sorun yok diyorsa doktor yoktur hiç strese sokma kendini 🥰🤲 Ve ilk gebeliğimde adetime 12 gün kala falan kan testiyle öğrenmiştim 90 di betamda
Berivan3 Eren_umay2 çok teşekkür ederim ya aklıma sürekli takliyordu ya 10 haftaligim dün giti. Gayet iyi güzel kalpi fln atıyor dedei Allaha razı olsun ❤🙏
Eren_umay2 Berivan3 ne demek rica ederim doktorun gayet iyi diyorsa iyidir. Bir terslik olsaydı söylerdi zaten mutlaka 😊😊
Berivan3 Sezen04 birde iki de bir ultrason girme daha yeni olduğu için bebeğin kalbini etkiliyor canim
Umay255 Yigitttt öğrendiğim günden önce 4 5 gün önceydi ama ben zaten renklimin peşine hemen kalmisim
GsAnne Nurten2610 canim az once geldim hastaneden 22 benimde biraz olumsuz konustu adetimi 4 gun gecti kimyasal olup olmadigina bakcaz dedi size cok sevindim insallah benimde sagliklidir.🙏🙏
Nurten2610 GsAnne çok sağol canım geç döllenme olabilir pazartesi bak %60 artarsa sıkıntı yok benim içinde öyle demişti 22 ile öğrendiğimde zaten Doktorlar kalp atışını duymayana kadar içini rahatlatacak tek bir şey dahil söylemiyolar eğer pazartesi artış güzel olursa kafandaki soru işaretleri gider döllenme de etkili sonuçta ne zaman yumurtladigin belli değil umarım güzel hayırlı haberler alırsın inşallah