Sezen04 Günde 88 küsürdü 12. günde ise 212 küsürdü bir hafta sonrasında kese gördüm 5+5 de ama bebek görünmedi normal mi benim hiçbir belirtim yok anlamadım şuan 6+6 görünüyorum bi belirti olmaması normal mi acaba?
Mervealadag Sezen04 bebegin görünmemesi normal ama doktor bos mu kese diye anlıyor. Bir kac gun sonra tekrar gidin doktora bende oyle yaptım
Leylaaa9711 Sezen04 benim de gözükmedi vajinal ultrasonda gözüktü sonra kalp atışı İçin gittik gördü zor oldu ama kalp atışını da yine ancak vajinaldan duyduk korkma
Sezen04 Mervealadag evet dış gebelik olmadığını çok küçük olduğu için görünmediğini söyledi bende de hiç belirti yok normal mi bu bilmiyorum
Sezen04 Leylaaa9711 haftaya çarşamba tekrar çağırdı dr kese var dış gebelik değil şuan çok erken olduğu için bebek görünmüyor dedi bende de hiçbir belirti yok düşünüyorum sürekli acaba test giden bişey mi var diye🤦🏻♀️
pelindf Mebus benim adetlerim düzensizdir normalde o yüzden hiç tam kestiremezdim ama göğüslerimde normal regl öncesi ağrı dışında inanılmaz bir acı vardı sanki diken batıyormuş gibi o yüzden test yaptım ve çok çok silik bir çizgi çıkmıştı 😍
Mebus NihalEsen regl gününzden öncemi öğrendiniz ? Son ilişkinin üstünden 3 gün geçmişti kan verdiğimde 1.20 çıktı. Sonradan döllenme olma ihtimalim var mı çıkmamış olabilir mi yada kan tahlilinde
Leylaaa9711 Adetime 4 gün kala test yaptım silik çıktı adet günüm adet olmadım 2 gün geçti hastaneye gittim 346 çıktı
Leylaaa9711 Sezen04 seni çok iyi anlıyorum hiç korkma canım erken olunca öyle gözükmeyebiliyor dua et sadece iyi düşün iyi olsun
rumeeysaa Sezen04 bazen bebişler kendini zor gösteriyor:) inşallah kontrole gittiğiniz zaman görürsünüz. Bizde hala kese göremedik bende cok gerginim… Bulantı, kusma, koku hassasiyeti, göğüslerde hassasiyet gibi belirtilerniz de mi yok?
yagmurefe Yarenn92 maşallah canım darısı bize inşallah bizler için de dua et canım benim şuan 5 2 kese göründü sadece inşallah sağlıkla duyarım kalp atışını iki düşük oldu bide budan önce
Yarenn92 yagmurefe inşallah sende hayırlısıyla duyarsın bebeğinin kalbini önceden bende yaşamıştım bir düşük 5 yıl arada sonra hamle kalabildim