BusraAltiok Gamzeates bende kontrolde 32 haftanın içerisinde oluyorum ben de mi girip gitsem nstye bilemedim
Gamzeates BusraAltiok ben de o gün gideceğim doktora ama normal sıra alıcam kontrol çağırdı bir hafta sonraya
Rabiaseher BusraAltiok ben 33 de girdim cnm doktorun yanindaki hemsireye sor nst cekip mi geliyim diye istersen ona gore girersin
Rabiaseher BusraAltiok 2 3 hafta da bir oluyo cnm ama ben en son 33 de gittim sonra bi daha gidemedim surekli randevumu iptal ettiler pazartesi gidicem 37 hafta oluyorum son haftalarda daha sık cagiriyolar
Rabiaseher BusraAltiok valla bi anlasam cnm surekli iptal oldu nedenini bilmiyorum zar zor randevu aldim pazartesi gidicem sezeryan cnm benm ikinci dogumum ilki sezeryan oldu buda sezeryan buyuk ihtimal gidince günümü verir
Rabiaseher BusraAltiok bende bilmiyorum cnm ilk gebeligimde acil sezeryana alinmistim bu nasil olcak bakalim pazartesi gidince ogrencem bende
Glshkyk Gamzeates rica ederim ne demek 😇😍bu arada muayene randevunuz kactaydı sıra çok beklediniz mi nst için ? hani nst de iken randevu sıranızı geldi öi acaba onu merak ediyorum
Gamzeates Glshkyk 10.45 randevum vardı nst sırası hemen geliyor 15 dakika yapıyorlar zaten cabuk geliyor sıra ama randevu saatinden biraz erken geldim ne olur ne olmaz diye yarım saat bir saat kadar önce
Glshkyk Gamzeates çok teşekkür ederim beni tedirgin eden buydu 😇cakısır mı sıra hemen gelir mi diye… sağol canım