93Sinem93 Hepinize günaydınlar, Daha önce başlık açılmıdımı bilmiyorum kaçırmış olabilirim. Bebek çamaşırları için tercihiniz ne oldu tecrübeli anneler yardım ederse sevinirim🥰
Siracinannesi 93Sinem93 green clean hem deterjan hemde yumuşatıcısini aldım çok memnunum tavsiye ederim hatta biberon emzik temizleyicisi de güzel ve temiz içerikli ☺️
kayaa0 93Sinem93 duru granül aldım ama pişmanım açıkçası. Makineye dökmeden önce sıcak suda çözünüp o şekilde dökmek gerekiyormuş çözdürene kadar sinir krizi geçiriyorum resmen. Ben mi yapamadım anlamadım 🤦♀️ Az kaldı zaten green clean alıcam ben de
Deemetibostnci 93Sinem93 duru granül aldım şokta indirim deydi eskisi gibi katı falan yapmadı kokusu da güzel kullandım memnunum
Merveyaz 93Sinem93 dalinin granülü çok iyi. Yenidoğan için tercih edebilirsiniz. Sonrasında yine dalinin sıvı deterjanına geçebilirsiniz. Hem dalin kokusu hemde içerik bakımından gayet ideal🌸
Deemetibostnci kayaa0 kaç ölçü koydunuz ben Bi saatlik programa 800 devirde 2 ölçek attım hemde 30 derece kalıntı olmadı biraz deterjan gözüne sıcak su gezdirin koyunca
93Sinem93 kayaa0 ya bende sıvı olanından alıyım dıyorum daha kolay olur kullanımı dıye de karar veremedim Bi türlü markaya .teşekkür ederim paylasımınız için 🥰
MDeniz42 kayaa0 canım eritme işlemini makina içinde yapma. Ayrı bir kab oluştur azar azar suyu koy gel git karıştır boş vaktinde sıvılaştır o zaten katılaşıyor tekrar çamaşır yıkayacağın zaman az bi sıcak su da koyarsan pürüzsüz sıvı hale gelir. Önemli olan suyu az az koyarak açman
kayaa0 Deemetibostnci çamaşırlarda kalıntı kalmıyor da makine için sanırım kalıp gibi içinde kalır tıkar diye bi şey okumuştum. Ondan sonra eritmeye çalıştım o da olmadı yani
Nskyhn 93Sinem93 canım siveno aldım. Yaşadığın yerde tekzen var mı bilmiyorum. Şu an tekzende fiyatı çok çok uygun. 3-4 tane aldık eve koyduk
Nskyhn 93Sinem93 temiz içerikli yazıyor her sayfada o yüzden tercih ettim ben de. Tekzen aklında bulunsun 😘
Akbasinci Sıvı deterjanlar daha cabuk bitiyo ve fiyatlari cok ucuk o yuzden bende granur aldim dalin yenidogan cokta guzel kokuyo mis gibi yumusatici e bebegin markasindan aldim
93Sinem93 Akbasinci evet fiyatları pahalı bende kullanımı daha kolay olur dıye dusunmustum ondan sıvı bakıyodum ama dedıgınız mantıklı tesekkur ederim 🥰