_eliiff Derya_gumus al bendende o kadar bende öyle düşünüyorum ama yeter ki o günleri görelim inşallah hayırlısıyla 🥰
zeynepikra_61 _eliiff Genel olarak sol tarafa ama uykunun arasında dönüyorum sağa 🤷🏻♀️ şimdilik rahat ama biraz daha agirlasinca hiç hiç donemicem sanirim 😁
ZeynepAlbyrk _eliiff sol tarafa yatmak daha iyimis ama gece boyunca dönüyorum cnku tek biyere yatinca heryerin ağrıyor. Ben bazen yüzüstüne yakın yan yatıyorum belki yapmamam gerek ama oyle rahat ediyorum.
_eliiff ZeynepAlbyrk ZeynepAlbyrk evet benimde öyle oluyor sürekli aynı yere yatınca ağrı oluyor 🤦🏼♀️
Minnosbaby _eliiff inşallah canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bu sıcaklarda işimiz çok zor
Semra41 _eliiff ben sadece solda rahat edıyorum sırt üstü kesınlıkle yatamıyorum son 1 ayım kaldı yatmakta kalkmakta çok zor oluyor
ase24 _eliiff hamile kalmadan önce hep yüz üstü yatıyordum 38. Haftaya girdim hala yüz üstü yatıyorum herkes şok 😅😅🤦♀️
Misssitare _eliiff sola yatmak en sağlıksı doktorumda bebekler solu seviyor der. Fakat sola yatmaktan mı nedir soldaki göğüs kafesimde ağrı var bu ara sağa yatmaya çalışıyorum.