Deletedmom2224 Aysel_mslmv erkek dediyse en son değişmez sanırım çünkü Erkek pek değişmiyormuş doktorlarda testisleri görmeden erkek demiyorlarmış zaten buyuk ihtimalle gordugu icin söylemiştir 😊 bende dün 15+2 de erkek olacağını öğrendim 😍
Sezenaksu2601 Tatlisanne pardon da sen önce üslubumu düzelt. Gözlerin okuduğu şeyi beynine görmeden de cevap yazma bence. Şimdi tekrar oku yazılan soruyu.
Aysel_mslmv Sezenaksu2601 ya bos verelim.icinin kotuluyu disina vuruyor boyle insanlarda bide anne olucak🤷🏻♀️
Aysel_mslmv Harunnisa ya insan cocuk kiyafetleri gorunce hic kendini tutamiyor🙈ya erkek icin mi alsam Kiz iciinmi alsam diye emin olamiuorum😀hepimiz saglikli kucagimiza aliriz inshAllah❤️
Harunnisa Aysel_mslmv suanlik ben ortak giyebilecegi renkleri aliyorum ama gecen dayanamadim birtane elbise aldim insallah yanilma payi yoktur
Aysel_mslmv Tatlisanne acab ne yiyip icionda boyle kafadasin😂😂vallahi bebege acidim .oncelikle basligi ve soruyu ben actim .kaybolacak bi kisi varsa oda sensin🤗icinin kotuluyunude buraya yansitma
Ozge11 Aysel_mslmv bana da 13.haftada kız 18.haftada erkek 20.haftada erkek ayrıntılıda da erkek dediler canım.13. Haftadaki tahminler yanıltıcı olabiliyor çünkü cinsiyet daha tam netleşmemiş oluyor.
Ozge11 Tatlisanne bence kendi kirli düşüncelerinizi başkalarına yaftalamaya çalışıyorsunuz.Üslubunuz da hiç hoş değil.
Pamugumgeliyor Aysel_mslmv bana kemik yapisi felan kiza benziyor demisti baslarda. Sonra 15 nci haftada gittim erkek dedi . Ciddende ben bile inandim pipisi vardi yani. Sonra 19 haftalikken gittim kiz kesin ddi. Halada kiz yani kesin.
Muhasebeci Aysel_mslmv 31 hafatalıkken gittim Dr umun bana söylediği cinsiyetinde değişme yok kız dedi. Biz memnunuz HOCAM cinsiyetinden değişmesin zaten dedim 😄😄