Birsenvergili Elifc92 çatı muayene giderken açılma var mı falan bakıyor dimi yani ona göre çağırıyor o zaman panik yapmama gerek Yok herhalde bu su olayı hepsinin aktığını düşünürsek birşey olmaz dimi
Defnem_26 Zaten minimum 3 saatde doğum oluyormuş yolda doğurmazsın 🤗 Allah sağlıcakla kolay doğumlar nasip etsin hepinize
Burcuu129 Birsenvergili çok düşünmeyin bence☺️ Ben vdeo fln izlemıyorum vazgecerim normel dogumdan diyerekten 😂
BusraZeynep Birsenvergili Hayir ilk gebelikte dogum zor degil. Hastaneye dogru zamanda giderseniz zor bi olmaz Allahin izniyle. Ben ilk dogumumu hastaneye gittikten 4saat sonra yaptim.
Aysegul123 Birsenvergili benim hastaneye mesafem de yaklaşık 1 saat. Doktoruma sordum. Suyun gelince gel dedi. Bir de sancın düzenli bir şekilde on dakika da bir gelirse gel dedi.
Birsenvergili Aysegul123 Allah’ım yanımda kimse Yok o sancıyla naparım bilmiyorum kendimi temizlemeye mi uğraşırım yoksa gitmeye mi inşallah kazasız belasız Doğum olsun
Aysegul123 Birsenvergili aynı benimde eşimden başka kimse yok . Ailemden uzakta yaşıyoruz. Ama içimde hiç endişe yok. İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişleri. ☺️
Yogurtlupilav Birsenvergili öyle” sancılarım başladı tuk diye doğurdum” geyiği çoook nadir başa geliyor. Kendini strese sokma bunun için, sancılarının dakikası azaldığında çıkarsın yola, olmadı azıcık hastanede bekleyiverirsiniz canım ne olur ki :)
Ebrukaracoban Birsenvergili Benimde evimle hastane arasi 1 saat en cok korktugum yetisemememek. Ama doktorum kanaman sancilarin baslar zaten anlarsin dogum oldugunu suyun gelse bile panik yapma cok rahat yetisirsin dedi.Insallah yetisiriz 😂👶
ArzuGl Rabbim yardımcımız olur inşallah, sonuçta sürekli evde etrafımızda insanlarla olmuyoruz. Bir şekilde hallederiz.
Elifc92 Birsenvergili doğumda catala yattığın zaman sancı çekerken doktor bir cubukla patlattı ben cok anlamadım sancidan hayal meyal hatırlıyorum :) sonrada hemen doguruyorsun zaten doğumdan biraz önce patlatiyor
Mirvee @Birsenvergili kendını belli edıyor sancılar benımde ilk doğumum olmasına ragmen sancılarım basladıgında doğum sancısı bu ben bugun dogururum dedim benımde evımle hastane arası 1 saat sancılarımın gırıs sıklıgına baktım 10 dk ya dusunce hastaneye gıttım
Birglbiray Birsenvergili yok bel uyuşması olmadı bende ağrı şiddetin dakika düştükçe artıyor ilk başlarda hafif vuruyor yalancı sancıyla karıştırabilirsin ilk olanları ama sonra şiddeti artıyor ve düzenli olarak geliyor. Benim suyum gelmedi orada patlattılar suyumu