Sarem Birsel kesinlikle park beşik diyorum canım çünkü diğerleri hem yer kaplıyo hem kaba ilerde bebegine oda yapacagın zaman pratikce toplanır
Nursen21 Birsel canım bende park beşik alacam inşallah Yani çevremdekiler hepsi bunu öneriyorlar hem daha kullanışlı hem hafif İleride odası olacağını düşünürsek katlanıp kaldırılmasıda kolay
Minikpopo Birsel ben şu an tam olarak ölçülerini hatırlamıyorum canım ama park yatağın ahşap olanından aldım pierre cardinin. 2 buçuk 3 yaşına kadar yatabilir dediler. Hem çok kaba bişey değil hem gittiğin odaya rahatça götürebilirsin hem de ilk doğduğunda yukarı katında sonralarında tutunup kalkıp düşmemesi için aşağı katına çekebiliyosun. Kullanışlı bence bi bakın derim 😊
Baharun2 Birsel babyland dan sipariş verdik biz de yatak hediyeliymiş.Bugün kargoya verilecekti.Bakalım nasıl gelecek veya gelecek mi ? Kazıklanırsam ya da memnun kalırsam yazarım buraya ona göre oraya bak 😂
Birsel Sarem bu bıraz daha küçük gibi geldi bana ama çok küçük mu acaba dedım Internet’ten bakıyorum da :)
Muhammedamine Nursen21 burda bir arkadaş bana elele sleep play markasını önerdi tanıtım videosunu izledim çok kullanışlı çok pratik bunu alıcam ben sizde bi izleyin isterseniz
Sarem Nursen21 e bebek kraft marka eltim kullanıyor canım kendisi bile sıgıyor ve 2. Çocugunu büyütüyor
Epelinkiran Babyhope marka aldm gittigidiyordan takım halindr çok beğendim. 3-4 yaşına kadsr yatabiliyo yanındaki parmaklığı boya göre ayarlanıyo altında iki çekmecesi var. Bi de istersen sallanıyo istersen sabit hale getiriliyo. Yatak da hediyeliydi biz çok memnun kaldık, nevada modelinin adıda