Gunel87 Merhaba ablalar ben 7 haftamdayım dünden benden kahverengi bulantı geliyor başına gelen oldumu ? Çok korkuyorum
Kilicbebek Gunel87 halen sürüyormu yerleşme kanamasıdır bende de oldu akşam ama uzun sürmedi o gün içerisinde kesildi panik yapmadım
onurhan f0202 benim 2 hafta sonra doğumum var kız ben şu ana kadar 10 kilo aldım kilolu hamile kalanlar fazla almaz derler bende kilolu kaldım .. ama 32 haftaya kadar çalıştım 8 saat ayakta koşturmacaliydi işim belki benim ondandir siz çalıştınız mi
secondtimemom 82 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 77 kiloyum 14+3 haftalığız mide bulantısı kusma iştahsızlık vs falan yok deli gibi yemek yerim hatta istemsiz olarak kilo veriyorum 🥲
ftmnr_ Ceylanakin 65le hamile kaldım 85le doğurdum. 7 gün oldu bugün 75im 1 haftada 10 kg gitmiş 🤭 o yüzden çok şey yapmamak lazım ☺️
Selma84 30+1 deyim. 59 kiloyla hamile kaldım 66.50 kiloyum şu an. Gerçi almazdım o kiloyu da sadece 1 ayda 5 kilo aldım, dondurma ve karpuza yüklenmişim farkında olmadan , sırf midemi bastırsın diye🙄 şimdi çok dikkatli gidiyorum ☺️
Yabumi Ceylanakin şuan 18+6 yım 68.6 la hamile kaldım ben doktordan doktora tartılıyorum geçen hafta çarşamba günü 70.5 dim 1 ay öncesinde de 70.3 düm 🧿. İnşallah bu şekilde devam ederim. Normalde hiç kilo alan bir vücudum yoktur ama doğum kontrol ilaçlarından dolayı 68 olup kilo alabilen bir yapıya dönüştüğüm için çok korkuyorum 🫣
Betusemre Safiyenurrr 3 haftalıkken öğrendım gebeliğimi suan 29+1 gebe kalmadan önceden beri yapıyorum ben o yüzden bırakmadım spor yapmayı günlük elıptık 1 saat yapıyorum yaşadığım yerde yürüme şansım olmadığı ıcın
onurhan 1.55 boy 78 kiloyla hamile kaldım şu an 88 36+5 im 2 hafta sonra doğumum var şu ana kadar +10 kilo aldım 😁 nazar değmesin ❤️
Dilser Bende 46 kiloyla hamile kaldım şuan 31+2 haftalığım 50 kilo olmuşum 😆 bende minyum tipliyim göbekten çok kalçalarım çıkmış 😂
Deryaakan Ceylanakin 83 kiloydum gebelik başlangıcımda, şimdi 18+3 yetim ve 81 kiloyum . Almamak İçin diyet yapıyorum yoksa 90 olmuştum şimdi 😀