Meowmeow 65le hamile kaldım şuan 22+2yim 5 kilo almışım tam olarak. Ama ben açlığa dayanamam, asla 2 öğün yiyim şöyle böyle diye. O nedenle 3 öğün ve ara öğünlerde çok fazla benim. Ona rağmen iyi gibi 😅 bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi hallolur inşallah
Sleepless_Mother Ezgiiss diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum canım normal şeyler beyaz un yok bulgur Pirinc patates makarna vs yok / günde 3 litre su bol yeşillik tam buğday ekmeği falan
ftmdyn22 Ceylanakin ben 17 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 55 kiloyla başladım 60 kilo olmuşum doktor çok almışsın dikkat et dedi 😕
Archenemy_56 -sef- ya su ben de içiyorum onda sıkıntı yok ama su içsem kilo yapıyor hamilelikte He normalde de dünyaları yer gram kilo almam ama hamilelik beni benden aldı 😂
Mavidunyamm 3babymom bende 30+4 um 65 le hamile kaldım dün tartildim 71 im 🙈 gerçekten fazla almışsın sen ama olsun verilir doğumdan sonra 🥰
miranmomsss Ay kiloları görünce ben şok 😳 ben hepimiz öok kilo alıyoruz sanıyordum ya ahajajaj 20+0 daha şimdiden 6 kilo aldım söyleyeceklerim bu kadar …. 🤣