rfzsB Feyza3214 ben yemeyi çok sevdiğim için yemeyen insanlar biraz tuhaf geliyor bana 😆 seninle alakalı değil yanlış anlama cnm. Kimseyi takma kafana,bu konuyu doktorunla görüş, bebeğin gelişimi için. Gerekirse bir psikologla da görüş. Çevredeki yakınların onların baskısı ve düşünceleri seni bu şekilde olumsuz etkiliyor galiba.
Gulsummldr Ebrukaracoban vala ablam 2 yıl emzirdi hiçde veremedi. Çok güvenemeyin bnce siz o bilgiye 😁
rfzsB Gulsummldr cnm görümcem bir diyetisyen desteği aldı 70 üstüydu 60 kadar indi başarıyla ve bir iki kilo daha hedefi var çok bir zamanda değil hemde,eşi de 100lerdeydi şimdi oda başladı
Feyza3214 rfzsB ya benim kilom az degil aldığım kilo az zaten bende bunu anlatamıyorum bu insanlara 1.80 boyum var 85 kiloyum
Ginkgo Feyza3214 Ama bu yuzden aglanir mi ya? Yedim oh canima degsin yarasin bebegime de gec. Kilo konusunda takintilisiniz sanirim. Bence bu sureci kendinize zehir etmeyin.
Gencanne01 Feyza3214 canım bu kadar strese gırme bebegın olacak onun kılosu bıle güzel gelıyor ınsanı hem dogumdan sonra emzırırken balon Soner gıbı sönüyor vucut 22 kıloyla Doğum yaptım bugun 31. Günümüz 17 kılo gıtmıs
Feyza3214 rfzsB yani tabikide etrafımdaki herkez bıngıl bıngıl tabi ben böyle görğnce etkileniyorum kaynanam daha 45 yaşında nefes nefese kalıyor birşey yaparken 200 kilo evden çıkamıyor kimseyle görüşmüyor vs. Daha 45 yaşında kendini bu derece eve baglayıp bi çay koyarken nefes nefese kalıyor bende tabi etkileniyorum sonuçta en korktugum şey oldu iyice
Esra___ Feyza3214 Cnmm beslenme önemli ama genetik kiloda daha etkili sen sağlıklı olanı yapmışsın bebeğe faydalı olanı yemişsin sen çok kilo alınca bebek de alıyor diye bişey Yok benim arkadaşlarım 25 kilo alıp 2,5 kilo bebek doğurdu ben 32.haftamdayım 16 kilo aldım 🤦🏻♀️ Bebeğim çok şükür iyi çıkıyor ama doktorum artık yeme dedi yani milleti takma senin vicdanın rahatsa gerisi genetiğe bakar
Feyza3214 Esra___ yani işte ben bunu anlatamıyorum insanlara olmuyor yani aşırı zayıf bi insan degilim zaten normal bi bayanım sadece hamilelikte alınan kiloyu sanıyorlar ki bebeğe alınıyor ama bebek küçükse küçük kalıyor çıkartıp yedirip geri koyamam ya 🤦🏻♀️
Betllll Feyza3214 bebeğine kilo aldırmak senn elinde hamileliğinde dert etme kiloyu ağlayıp üzülüp boşuna stres yapma kendine cnm doğum sonrası verirsin zorlama kendini bukadr
AysenurAydogdu Feyza3214 canım boşa alındığını düşünmüyorum bizim de vücudumuz bebeğe besin oksijen sağlamak için farklılaşıyor herşeyimiz değişiyor vücudun yemek istediği zaman mutlaka yemelisin tabiki sağlıklı olan şeylerden uzmanlar 10-14 kilo arasını normal kabul ediyorlar aldıpın kiloyu emzirirken çabucak vereceksin zaten meyve yiyebilirsin gece acıkıyorsan ama bence yemelisin mutlaka.
Dyg34 Feyza3214 9. Aya sonuna kadr 10 kilo normal 6almıssınız zaten 10altı kilo alımı doktorlar onaylamıyor saglıklı hamilelik ve dogum acısından da takıntı herkez yapıyor dikkat edin ama kalori hesaplamaktan ziyade bir tabak yerine 2 tabak yemeyin hergun hamur işi yemeyin az az ye sık sık herseyden ye butun doktorlar bunu söyler dikkat etmen gereken bu olmalı bende dikkat ediyorum kilo almamak için ideal kilomun ustunde hamile kaldım ama sizin gibi degil bu cocuga haksızlık olur bebek zayıfsada muz kasar peynir yogurt sut birde çikolata yiyin çikolata bebege kilo yaparmıs abartmadan sekeriniz cıkar sonra 😊
Zeynp Feyza3214 sen abartmışsın Takıntı olmuş 21 haftama gireceğim inşallah 5 aldım şimdiden Ki yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum Bebeğim 10 gün ilerden gidiyor Sen sağlıklı beslendiğini düşünüyor olabilir misin acaba
Feyza3214 Zeynp ben saglıklı beslenşyorum eminim bu konuda 🤦🏻♀️ Zaten sorunda şu ki zaten zayıf bi insan degilim sadece aldığım kilo az olduğundan herkezde şu algı yaratıyor bebeğin gelişiyor mu büyüyor mu bilmem ne psikolojim bozuldu artık ya 😪