Fatostrk benimde öyle olmştu inşallah istediğin sonucu alırsın. Ama üzülme yinede ne gelirse Allah tan
Fatostrk benimde 2. Çizgi silik çıkmıştı 20+1 olduk şimdi :) hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Fatostrk benim de ikinci çizgim çok silikti doktora gittiğimde daha 2 buçuk 3 haftalık demişti ☺️ Şimdi 26 haftadayız çok şükür 🙏🏻
Fatostrk benim çizgim ışığa tutmazsan görünmüyordu şimdi 35 haftalık 😍
Fatostrk bnmde adetimi 1 gün geçmişti ikinci çizgi silikti acilde kan verdim pozitif dediler şuan 14+1
Fatostrk

Fatostrk 🙏 benimde öleydi canım adet olcagım gün test yapmak istedim bebek cok istiyorduk testi yaptım cıkmadı nasıl ağlıyorum ama sonra 10dk geçti testi atıcam bi baktım ikinci cizgi silik bu seferde mutluluk tan agladım😁 hastaneye gitmedim 2gün sonra tekrar test yaptım cok netti simdi oğlusum 32 haftalık🙏😁
    Fatostrk benimde 2. Çizgi silikti hatta silik bile değik yok gibiydi zorladım görmek için ve hamileyim😂 üstelik benim adetim de gecikmemişti baya önce ögrendim
    Benimde silikti canım suan 31 haftalık hamileyim yani gözün aydın bence hamilesin 🤗🤗👶
    Acaip heyecanlandim şimdiki de yaa çok çok sağolun inşallah yarın iyi haberler alicamm😊 size de allahım sağlıklı bebis ler versin 😃😃😃😃😃😃😃
    Fatostrk ben hap kullanmayı bıraktığım için hamileliği de bekliyordum adetim 10 gün gecikti ve öyle test yapmıştım yine de 2.çizgi silik çıkmıştı net değildi.Birkaç gün sonra doktora gittiğimde 6 haftalıksın demişti😊😊
      GGkaya3435 hyirlusi olsun canım benim herkese Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsin yatın olsun hemennn
      benim de oyle olmustu canim hatta adetim baya geciktigi halde erken gebelik testi normal gebelik testi de silik cıkmstı ve bes kere test alip yapmistim su an 9haftalik hamileyim dayanamayip betahcg me baktirmistik o da basta 13cikmisti bi devlet hastanesinde ki doktor kadin kan gebeligi deyip gulmustu cok uzulmustum ama kan gebeligi falan degilmis o deger de iki gun de iki kat artti sonra keseyi gorduk daha sonra da kalp atisini😊
      Fatostrk Benimde 2. Cizgin silikti suan 18+4 haftaligim canim insallah seninde bebisin vardir rabbim hayirli haberler almani nasip etsin insallah.
      Fatostrk benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı hemen gittik kan verdik negatif çıktı canım çok sıkıldı sonra beş gün fln bekledim hala regl olmadım iki tane daha test aldım onları yaptım bu sefer baya belirgindi çizgiler. Başka bi yerde tekrar kan verdim 5 haftalık hamileymişim:)şuan 11+1 olduk. İnş güzel haberler alırsın
      Fatostrk Benimkide öyleydi belli olmayacak kadar silikti ve şuan 33+6 haftalık hamileyim hayırlı haberler alırsınız inşallah 🤗
      Çok çok tsk ederim inşallah allahım hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip ersin 😍
      Kızlar yarın sonuca alaçam allahım inşallah nasip eder 🙏🙏🙏
      • Xhzr bunu yanıtladı.
      • Xhzr bunu beğendi.