Nskyhn denizmoms ay canım sızlana sizlana uyuya kalmışım bebeğin hareketleri ile uyandım çok şükür devam etmiyor. Çok teşekkür ederim 🖤 alışmam lazım demek ki
humeyrasmother Alisa015 bende 6+6 yım dün vajinama baskı hissettim 4 5 kere ayaklarımı uzatınca geçti çok korktum sancı mi acaba benimkide
Nskyhn humeyrasmother yok seninki adet sancısı gibi. İlk haftalarda bu tarz şeyler çok normal oluyor kasik ağrısı falan. Yeter ki kanama olmasın. 🙏
Ruveyda_baskapan Nskyhn normal canım artık böyle ağrılara alış , bebek büyüdükçe belden aşağı herşeyin ağrıyacak 😂
Nskyhn Ruveyda_baskapan sanırım evet 🥱 bu zamana kadar parmağım bile agrimamisti çok güzel gidiyor her şey bir an da bir ağrı olunca aklım çıktı 😂ama normalmiş 😂
denizmoms Nskyhn ben de aynıyım son 2 haftaya kadar çok rahat geldim 😄 bu arada ben farklı şikayetlerden dolayı doktora gittim tekrar. Vajinal enfeksiyonum varmış. Gittiğinde onu da sor istersen bi ihtimal o da yapıyor olabilir genital batma gibi
Nskyhn denizmoms ya idrar tahlili istedi sağlık ocağı almıyormuş. Özele gidiyorum oraya da para vermek istemedim.😂 Bı gece acile gidip idrar verelim dedik bugün yarın vereceğim bakacağız. Ama hiç kaşıntım falann yokk sende var mıydı? Akıntım oluyor ama
denizmoms Nskyhn yoktur belki de ya herkesin bünyesi hamileliği farklı geçiyor. İlk olmasının bilgisizliğinden tedirgin oluyoruz herşeyde biraz da sanırım