Semrasular Kelebekk-0307 inşallah canım valla gözümü korkutanda çok oldu ay inşallah su gibi geçer rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ☺️
Kelebekk-0307 Semrasular herkesin doğumu ayni olacak diye bir şey yok canım bana da arkadaşlarım anlatırken korku filmi gibi geliyordu ama benimki aksine kısa ve kolay oldu anlatılanlardan dolayi o kadar ağır bir sanciya kosullamistim ki kendimi doğum sancısını kasilma diyip ciddiye almamıştım hadi bir gidip görüneyim içim rahat etsin diye çıkıp kucağımda bebeğimle eve geldim kimse inanamadı 🤭
Semrasular Kelebekk-0307 ayyy ne kadar güzel allahım bütün annelerimize böylesi güzel doğumlar versin 🥰
haklisinesracim Semrasular regl ağrısı beni öldürüyordu ben 7 cm açıklığa kadar aynı regl ağrısı yaşadım o yüzden sabırlıydım dogumda
HurremSultan Semrasular ahaha evet bir an önce atlatmaya bakmak lazım. Ne kadar çabuk biterse o kadar iyi. Ama zaten illa acıyacak. Burda hiçbir kadın yoktur ki doğumumdq hiç canım yanmadı bebem Bi baktım elimde desin. Anne olma süreci hem ağrılı hemde mucizevi bir olay degilmi zaten. Normal doğumda tam öldüm dediğin anda beebginj veriyorlar ellerine. Sezeryanda ise karnin 7 kat kesimesine rağmen kalkıp aslanlar gibi bebeğine bakiyorsun. Normalde en ufak bir ameliyatta günlerce yatacak insanlar bebegi için ameliyattan birkaç saat sonra kalıp yuruyor. Çok mucizevi degilmi şimdi bu? Gerçekten anne olmak çok muazzam🤍
Semrasular HurremSultan kessinlikle öyle bebek zaten mucize küçücük bir sıvıdan oluşan inşan Allah’ın hikmetine bak rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin.
Aag06 Semrasular valla regl agrisi hic cekmedim ama dogum sancisi allahim boyle bisey yok adami iki buklum yapar vallahi dislerim agriyordu benim ertesi gün 😂
HurremSultan Semrasular Amin rabbimn kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen dileyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻 doğum yaptığımda da içimden öyle söyledim inşallah kabul olmuştur dualarım. Bebek bekleme hasreti bu dünyanın en büyük imtihanlarindan biri benim gözümde
LamiyaCetinkaya Semrasular Benim de eskiden şiddetli regl sancım olurdu, evet sancının bir evresi ona çok benziyor, hatta hastanelik olacak kadar çok çektiyseniz muhtemelen doğumda da çok zorlanmazsınız, sadece son evresi biraz daha zor
Mrysmg Semrasular ben her regl oldugumda migrenim tutar kasıklarım karnım belim ve bacaklarim olmak üzere alt taraf komple ağrır ayakta bile duramam ama yatamamda iğne kurtarir hep yani sizin gibi çok zor geçiriyordum bende. Bu tarife kıyasla benim doğum sancım adet gibi geldi ama sanki her zamankinden daha da yoğun bir regl sancısıymıs gibi başladı sonra regl ayrı yerde dogum sancısı ayri yerdeydi benzerlik gitti yani ama ilk saatler benziyorlar birbirlerine. Bana ilk doğum sancısı belden ve karından vurdu
maydaymaydaymayday Benjaminannesi eet oldu. Ve estetik dikiş yaptı. Doğum yapmamış gibiydim. N doğm düşünüorsan mutlaka dr na söyle ,yırtılmadan kessin. Kendi yırtılırsa rezil bi durum oluyor. Arkadaşlarımdan biliyorum. Şey gibi düşün, ni kıyafetin sökülmesi var dikiş yerinden birde cart die yırtılması.
Zeyneponur Semrasular tamda merak ettiğim konu uzerine açılmış bir post🤩bende cokkkk sancılı gecirirdim adet donemimi hatta bi ara karnima bıçak saplamak istemiştim 😄inşallah doğum onun gibidir 🤲🤲🤲🤲
Semrasular Zeyneponur bazıları aynı diyor bazıları gaz sancısı gibi diyor bazıları daha kötü diyor ay bilmiyorum yaşayıp görücez nasıl oluyor 😅
SutlacimiYedimmiBen Semrasular ben iki normal dogum yaptim regl agrisiyla uzaktan yakından alakası yok sanki gazın var çıkaramıyorsun gibi bir agri sanci aninda oturuyor durumdaysan sanci alttan batıyor bildiğin bagirsaklarin bozulmuş gibi bir agrisi var yani bnmki oyleydi her ikisindede ilkinde suniyi ikinci kendi sancimdi bu arada ben hic regl sancisina çekmiyorum bi bakıyorum olmuşum bekarkende oyleydi çok nadirdi sanci cekmem