Seda54 Muhammedamine aminnn inşallah canım allah razı olsun sizde sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🤲🏻
tubaaden Mstfnnannesi yaşayan oğlumda doğum boyu kullandım doğumdan da snr 1 ay kullandım. Şimdiki gebelik boyunca da kullanılan DGM snrsi 1 sene daha kullancam oda iki doğumun arası yakın diye oğlum şuan 22 aylık ben 29+5 hamileyim
Seda54 Nilufer13 genetiğe yolladılar canım 3 tane kaybım oldu benim ondan sonra genetiğe yolladılar öyle çıktı canım
Mrymarvs Seda54 bende 3 düşük yaşadım bugün 36.haftamı bitiriyorum inşallah aynı şekilde kan pıhtılaşması çıktı gebe kalmadan kullanmaya basladım iğneyi doğumdan sonrada 40 gün kullancam ..
Ogze Seda54 ben varim 😁 4 haftaliktan beri igne kullandim. 9 gun once de bebegim oldu. Darisi basiniza insallah 😍
Selinismet Ogze iğne vurduktan sonra çıkarırken kanamanız oluyor muydu acaba ? İlk defa bu akşam bende iğneyi çıkarırken kan geldi de korktum 😟
Seda54 Deletedmom328 inşallah canım bu sefer aynı acıları yaşamam çok korkuyorum yani 🤭 Allah’ım sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi nasip etsin tez zamanda inşallah 🙏🏻🤲🏻
Muwahhide Şuan 5. Ye hamileyim , sınırda pıhtılaşma olduğunu öğrendim 3 düşükten sonra arastırma sonucu öğrendik. clexane iğne , coraspin , folik asit , demir hapı kullanıyorum , 4 haftalıkken başladım kullanmaya iğneyi. Geçmiş olsun herkese 🌸
Seda54 Muwahhide 3den sonraki oldu mu peki canım tedaviyle şu anki gebeliğin kaçıncı hafta nasıl gidiyor peki canım
Muwahhide Seda54 evet 4. Gebeliğimde de iğne kullandım ama onun düşme sebebi başkaydı , şuan da da kullanıyorum.
Seda54 Deletedmom328 sığınacak başka kapımız yok ki zaten canım rabbim tüm isteyene hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhh 🙏🏻🤲🏻