Sisi Prensesiminannesi amin insallahh. Iyi ama ultrasondaki gibi cikarmi bilmyrm genelde az doguyorlar
Prensesiminannesi Sisi insan takıyor kafasına bebek kilosunu maalesef 😩 n’aptınız ne durumdasınız doğurdunuz mu?☺️
Prensesiminannesi Sisi bizde 37+3 olduk bugün kontrolüm vardı 3 kilo olmuş suyu azalmış haftaya salı Çarşamba bekle dedi doktor
Ozgemir05 Prensesiminannesi bende öyleyim 37 haftalığım ve doğum yapacağıma inanmıyorum enfeksiyonun çıktı cuma randevum var nolur temizliğimi falan bitirip öyle olsun
Prensesiminannesi Ozgemir05 belki yarın belki yarından da yakın😃 enfeksiyonu ihmal etmeyin çocuğun kanına karışmıştı bir arkadaşımın çocuk 1 hafta hastanede kaldı annesinin enfeksiyonu yüzünden
Ozgemir05 Prensesiminannesi yaa ben çok korkuyorum inanın çok kötü oldum yaa nasıl yapcam napcam bilmiyorum şimdiden benim modum çok kötü durup durup ağlayasım var bi yandan çocuğumu istiyorum ama çokda korkuyorum
AnneyimHamileyim Sisi Bende aynı 4-5 gündür midem bulanıyo adet olcak gibiyim gün içerisinde ağrı gelip gidiyo belim de ağrıyo 1 cm açılmam var 38+1 haftalığız
Sisi AnneyimHamileyim hepimizin belirtileri ayni anladigim kadarj ile ama bzzm bebisler pek nazli ciktii analarini oyalayip duruyolar 🤗😍
AnneyimHamileyim Sisi Aynen ilk kızım gününden bir gün önce geldi muhtemelen buda öyle olcak 😇 Son 13 ❤️
Prensesiminannesi Ozgemir05 Allah yardımcı olur herkes korkuyordur 😔 öyle düşünmeyin bende korkuyorum ama sağlıklı bi şekilde evimize gelelim diyorum ☺️ Suyu da azalmış kilosu da az üzüldüm bugün bayaa🤦🏻♀️
Ozgemir05 Prensesiminannesi ay canım benım sağlıklı olsun sen yine doğuma kadar muz pekmez falan ye doğuma kadar toparlasın biraz bebeğin sağlıkla doğsun sonra kilo aldırırsın
Ozgemir05 Prensesiminannesi yaa temizlik yapıyorum iki gündür iki gün önce sancılarım belimden vuruyordu acaba aşağı mı indi diye düşündüm birde temizlik yaptım onun yüzündendir diyorum hiç doğumu aklıma getirmek istemiyorum
Minikannecik 39+2den herkeze selamlar...😕Yazdığıniz seylerin hepsi bendede var bugun iki uc defa belime agri girdi ve karnimada ayni zamanda adet olucakmisim gibi ve bacaklarim uyuştu birAz...assagi baya baski hissediyorum ve dediginiz gibi sulu akintim oluyo surekli...doktor banada normal.dedi 3 kilo gozukuyo ulturasonda ama doktor karnimi tutup daha fazladır karnin baya dolu dedi assagi inmiş baya..sanci filen cikmiyo ama...Bekliyorum cok heyecanliyim ve korkuyorumda hem dogurasim hemde dogurmuyasim var cok karmasik....artik cok yoruldum beynim agriyo duşunmekten....her gun bugun dogurucam hissediyorum diyorum😏eşimde bugündemi diyo😂😢😂😢😂😢😂
Prensesiminannesi Minikannecik hem doğurmak istiyoruz hem korkuyoruz 😂 doktorum ısrarla yürümemi hiç oturmamamı oturursam doğuramayacağımı söylüyor 🤦🏻♀️ Artık yürüyemiyorum bacaklarım müthiş sancıyor kalça kemiğim ağrıyor