Asyaseccad Meraba ben yeni katildim ekimde dogum yapacak anneler durumlar nasil bebeyinnizin kilosu falan iydir ins
Fulyag Asyaseccad 36. Haftada 2700 gramdık bugün bir daha kontrolümüz var 37. Haftamdayım bakalım kaç olmuşuz 😊 ağırlaşmamaya direniyordum ama artık mümkün değil hareketlerim iyice kısıtlandı arada yorulunca bacaklar tutmuyor düşüyorum 😄😄
InSu FerdaElmaBilen ıkımız aynıyız ve cok heycanlıyım rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın ekim kaçında dogum 😊
eminergunn 35+2 den selamlar şuan en kötüsü ellerindeki uyuşma ve şişlik kilonuzu haftaya öğrenicez sancım agrım yok şimdikik
AlyaduaMehmetfatih eminergunn bende 35+4 deyim ama ne bel agrısı ne de normal sancı hiçbir şey yok daha normal mi bu acaba ? Bazen korkuyorum ya hiç olmazsa diye sancılar
Ayluh eminergunn senle ayniyiz canim sikayetlerimizde ayni ayakta kalinca agrilarim oluyo birde gece uyuyamiyorum ben😒
umutyusuf AlyaduaMehmetfatih Olur olur canim merak.etme ben iki oğlumuda tam 40.haftamda dogurdum beklesin bence biraz daha Rabbim sagasalim kucagina almayi nasip etsin...
Hulyarecep 35+0 benimde ara ara agrılarım oluyor Doğum ekim sonu görünüyor ama ekimin sonuna kadar beklemeyeceğiz 2 haftası doğacağız gibi hissediyorum 🤗🤗🙏 tüm hamişler sağ Salim kucağımıza Alalım bebeişlerimizi İnşALLAH 🙏💕
Ebrulii Bnde 37+1 oldum ağrım falan yok sadece birden ayağa kalktığım zaman biraz batma oluyor o kadar
Gizemmyigit Asyaseccad bende 34+4 üm Bana 1 kasım dendi, birazdan kntrlm var bakalım kaç kilo oldu bebişim
umutyusuf Asyaseccad Benimde son tarih 29 ekim insallah eger gününde olursa Cumhuriyet cocugu olacak😍😍
Elcnerdgn 35.haftada 2600dük. Yarın 37haftalık oluyoruz Çarşamba günü kontorlümüz bakalım kaç olduk ☺️