ElaMirza bende normal dogum beklerken 3 gun önce hemn sezeryana alındım bende de durum aynen oyle 😏
    Bende doğumhaneden çıkıp ameliyathaneye girdim son anda,bütün acıları çekmişken,1.5 saat tam açıklık olmuşken... ama hayırlısı böylemiş diyorum,bebeğim sağlıklı ona şükrediyorum 😥
    bebegınızı nasıl dgrdugunuz degıl sag saglım yanınızda olup olmaması onemlı bırakın sezeryan normal dgm demeyı allah saglıkla sıhhatle kavstrmus sızı daha ne olsun dua edın sukur edın kendınızı suclamayın herkes nrml dguracak dıye bırsey olsydı sezeryan dıye bırsey cıkmazdı ortaya ben normal dgrcM dıye annem ebe oldugu halde 43hafta bekledım en son dguramadım ve ben degıl annem artık sezeryan yapalım dedı doktora ve sezeryan oldum olsun rabbıme bın sukur evladımın bır yerınde noksanlık yok sapa saglam yanımda sımdı koca adam oldu agbı olmayı beklıyor lutfen şu gunlerınızn tadını cıkarın bebeklerınızı koklayın opun 🙏❤️
      ElaMirza Bende öyleyim kendimi normale aşırı hazırlamıştım bizde 20 gün oldu hala aklıma geliyor hala ağlıyorum elde olan bişey değil bende son amda bebğin kalp atışları düşüyor diye sezeryana alındım birde genel halbuki çok istiyorudum o ilk hallerini görmeyi yavrular sağlıklı kucağımızdaya buna şükür Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsün inşallah 🙏🏻
        ElaMirza aynisini bende yasadim o kadar sanci cek sonra hop sezeryana aldilar biraz daha bekleyelim desim senide çocuğuda riske atamayiz dedi yeterince bekldik dedi bende kabul ettim artik ama sizin kadar takmadım oldu bitti simdi tekrar hamileyim acaba bunu normal yapma sansim varmi diye dusunuyorum daha sormadim doktora ama 5 sene gecti uzerinden belki normal olur insallh bi umut
          Tuba06 yapmazlar canim yani turkiyede isterse 10 yil gecsin hic o riske girmiyo doktorlar
            Tuba06 yapan doktorlar varmış ama 5 6 milyar para istiyorlar. Benim karşı komsum var o da görümden sezeryan sonrası 5 yıl arayla devlette normal dogum yaptı diyorlar. Öğrenince lütfen banada bilgi verirmisiniz
            denizefe ilk oğlum normal doğmuştu suni sancı bile almadım kesi dikiş hic bişey yoktu galiba bunları düşününce üzülüyorum. Yada keşke biraz daha bekleseydim diyodu. 40+5 di sezeryane girdigimde
            Esomami nasil bir risk oluyorki acaba bebek donunce acilmada olunca ne gibi zarari olurki sezeryan yerine mi bisey oluyo yada sezeryan diye cocuk dönmuyomu acaba o bölgeye
              ElaMirza yani bide bana gunduz bir haftaya kadsr doğurursun dedi normal açılman da var bir santim dedi bide ozel hastane eve geldim sancilarin tutmasiyla gittim tabi ben dogum beklemedim gittim yatisim yapildi baktı 3 santim ama doguramazsın diyo hemem sezeryana aldılar
              Bende 2normalmdopum sonrası 3.yü sezo oldum ve çok mutsuzum karnımda bi yarık, hissizliği, sinirler bile kesiliyor göbeğimi içime bile çekemiyorum artık:( herkese tavsiyem mecbur kalmadıkça sezaryen istemeyin normal doğuma kurban olurum :(
              ilk kızımı normalle doğurdum bu bebişimle 31 haftalığız ve başı dönmemiş açıkçası dönsün ve normal doğum yapmak istiyorum ama eğer ki dönmezsede mecbur sezeryan bebişim sağlıklı olsunda napalım
              Tuba06 valla bende bilsem ama onumde muayne olan 8yil olmus sezeryan sordu doktora doktor sezeryan oldun bidaha normal dusunme bu riske giremeyiz dio aslinda acilman varsa neden sikinti oluoki bende anlamadm hakkinda hayirlisi olsun canm benim daha 2bucuk yil gecti gerci normalde dusunmuyomda senin hakkinda hayrlisi olsun
              Tosbik Evet...
              Cunku ilk oğlum normal dogum ve keşişiz dikişsiz suni sancısız oldu
              Bu oğlumda da hep normal diye bekledim ki doktorum da son ana kadar normal demişti
              Ama son an kelinde riske giremem deyip kestirip atti ve o an doktor da değiştiremem ve 40+5 olmuştum istediğim gibi olmadı