Merve201119 EsraBulut bugün gittim saat 3 teydi randevum valla 750 aldılar benden sarışın bir bayan vardı
EsraBulut Merve201119 evet renkli gözlü bizdende 700 ₺ aldılar neden fiyat fark ediyor ki 50₺ evet az bi miktar ama herkese farklı bi fiyat mı veriyorlar anlamadım
pediatrihemsiresi Bu işin en iyisi Prof.Dr. Yeşim Bülbül biz acil sebeplerden randevu bulamadık ilk Alsancakta Soner Recai Öner (650tl) sonrada Özel Can Hastanesinde Murat Akbaş’a(800tl) gittim ikisinden de memnun kaldım.
Ipekcntrk pediatrihemsiresi Yeşım bülbüle de gittim o da başarılı bir doktor her şeyi açıklıyor ben Sabahattın altınyırda da gittim emın olmak icin aralarında fark yok ikisi de cok iyi
Merve201119 EsraBulut valla anlamadim bugün siz yazınca şaşırdım 750 aldılar benden nakit 750 dedi detayli ultrason deme sizinde
Merve201119 EsraBulut evet canım tek gebelik neyse yapacak birsey yok baştan bilsem söylerdim gerçi makbuz filan birsey vermediler size verdilermi acaba
EsraBulut Merve201119 hayır bizede vermediler sadece ödemeyi yaptık aynen sağlık olsun ama her gelene farklı bi fiyat vermeleri hoş bişey değil
Ipekcntrk EsraBulut bende ona gittim gayet iyi açıkladı bi saat falan baktı amnıyosentez de yaptırdım aradı bilgi verdi vs 700 aldı diye hatırlıyorum ama amnıyesntese cok para almıştı