Aysel3393 Ay1997 he eledi insan heyecanlanır . İsteyirsiz wpda yazın mene inaninki eyni hryecanlari bolusuruk . Evde eltim var ikidrne uwaqi var masallah worxulwrimi ona deyirem meni anlamir
Aysel3393 Sengulenes inwallah yarın adet gunum Cox heyecanlıyım acabaa ne olacak . Mende test ve kan testi pozitif cikdi ama yine bir korku var icimde
2022Mom2022 Asliormanci yo yo stres yapmamaya çalışıyorum belirtiler yoğundu hemde önlem almak istedim yaptığım iyi oldu ,6.haftaya randevu alıcam inşallah
2022Mom2022 Sefika3838 kız kucağımıza alalımda Allah kolaylığını verir inşallah (oysaki bende şimdiden yakınıyorumdur😂)
2022Mom2022 Gulcincelebi karın ağrısı hafif bendede var ya normal yani o zaman demi bende biraz ona canımı sıkıyodumm
2022Mom2022 Ozgenur1705 sen yüreğini ferah tut Allah onu kucağına verecekse isterse iki hafta önceden gelsin hiç önemi yok sen Allah sığın güzel beslenmeye bak😄❤️
Gizemmdgru Ben 4 haftalık gebeyim galiba pcos olduğu için tam hespa yapamıyorum doktorda kese görmeden net tarih vermedi. 317 beta ile öğrendim çok mu düşük değerim
minikmucizemm38 Gizemmdgru canım benim ilk öğrendiğimde betam 28 di önemli olan düşük çıkması değil 2 günde bir en az iki kat artması☺️
Asliormanci Gizemmdgru gayet normal bebeğim zamanla yükselir stres yapma 2 günde bi kan vermeye çalış içini rahat tut
Berivan3 Bende 17 yaşındayım bir kere düşük yaptım 5 haftalık ardan Tam 9 ay geçti sonra hamile kaldim ve şuan 9+6 olduk ama çok akintim var randuvu bulamıyorum doktor için ya 😢