melikenehir busra009 ilk gebeligimde sürekli uyurdum evde yastıkla gezerdim bunda tam tersi gece de uyuyamıyorum
Sengulenes Aysel3393 kese görünüyor ama atış duyulmuyor küçükken ama vajina muayenesine gerek yok bekleyin bencede
Aysel3393 Sengulenes inwallah yarın adet gunum Cox heyecanlıyım acabaa ne olacak . Mende test ve kan testi pozitif cikdi ama yine bir korku var icimde
Esestrk [silindi] böyle bir şey olamaz çok Saçma bir kere bunun ilacı var düşük olmasını engelliyor gerisi Rabbimden tabi ki. Güzel düşünün güzel olsun sonu içinizi ferah tutun stres den uzak durun
Pamukkiz1666 Esestrk bende hep erkek hissediyorum herşeyden önce hayırlısı minik fasulyem bana yemek yedirmiyor ama o yüzden serum takviyesi almam gerekiyor
gecekusuanne Xsare insallah canim ama yatma gibi bi sansim yok 4 yasina gircek bi cocugum daha var yemek yap oyun oyna aksam esim gelsin diye dua ediyorum resmen
aydiko 2022Mom2022 7+4 üm. her sabah tuvalete cıktıktan sonra mide bulantısı ile baslıyorum güne. sürekli açım ve tuzlu seyler yemek istiyorum. tatlı seyler özellikle tatlı kokular midemi bulandırıyor sekerli içeceklerin kokusu beni mahvediyor. esim yanımda Redbull içti geçenlerde midem bulandı kusacaktım neredeyse. yediğim hiç bir şeyi zevkle yemiyorum ama her şeyi yemek istiyorum. çok garip sanki çok su içersem çok kusucam gibi geliyor. planlı bir hamilelik değildi ve bazen psikolojik olarak vazgeçmeye yöneliyorum. eşim sonra gelip halledeceğimizi başa çıkacağımızı söylüyor. psikolojik olarak çok duygusal ve alınganım.
2022Mom2022 aydiko o duygusallık çok oluyor hormonlarda yükseldiği için ama sen güçlü bir anne olarak 9.aya kadar başarabileceğini bununda üstesinden geleceğini hayal et bence 😁
minikmucizemm38 2022Mom2022 merhaba canım ben 6+1 im dün kalp atışını duyduk.Bir haftadır gece gündüz sürekli mide bulantısı oluyor ondan öncede adet sancısı gibi kasık ve bel ağrım olmıştu
Dsnyg melikenehir ayni benden de okadar 8+0 bende git gide kötüleşiyor mide bulantısı tansiypn düşüklüğü sanki neyaptıysam fayda etmedi 🙁🙁
1Gunes Kumbaracinur ay bi ben böyleyim diyordum bende7+6 hamileyim ağzımın hiç tadı yok halsizlik çok fazla baş dönmesi ve bulantı hafifledi çok şükür