Prensesbii15 Baharsss bizde bugün tam 12 hafta olduk ikili teste gidicem acaba benimki de cinsiyet gösterir mi dr’a kontrole gittiğimde bende kız gibi hissediyorum
Bebegim_gulay suleceren 21 haftalık oldum halen gostermiyor , vişne suyu çikolata meyve herşey yaptım gostermiyo 😄
suleceren Prensesbii15 12 haftalıkken doktora sorduğum da yanılma olabilir bir dahaki ay söylerim demişti.
Deletedmom_11 seyma9188 ah canım öğrenebildin mi bari bizimkinde ellerini ensesine koymuş yatıyor bir türlü öğrenemedik 😅
Deletedmom_11 seyma9188 biz gidiyoruz göstermiyor .Doktor da göstermiyor kız gibi sanki dedi 15. Haftada şuan 16. Haftadayız detaylıyı bekliyoruz sizde de tahminde bulunmuşlar mıydı
seyma9188 Deletedmom_11 Bana 13 haftalıkken kıza benziyor ama emin değilim bir sonraki kontrolde net bişey söylerim dedi🥰 17. haftada gittiğimizde net bi şekilde gösterdi kendini erkek dedi değişmez sanırım pipiyi gördük baya :))
Deletedmom_11 seyma9188 ay bizde gittiğimizde kız erkek fark etmez net bir sonuç alsak harika olur 😅Darısı başımıza diyelim 😂🎊