MHA merhabaaaa,
Ben hiiiç istemeden hamile kaldım üstelik 4 aylık evliydim… öğrendiğim an benim için bir yıkımdı. Allah var ben çocuklardan da bebeklerden de haz etmem sevmem yani 25 yaşındayım sevdiğim tek çocuk abimin kızı hatta iki kızı var ben sadece büyüğünü seviyorum o kadar cinsim. He bunlardan banane diyebilirsin gelmek istediğim nokta istemeyince istenmiyor. Şu an hamileliğin sonlarına doğru gidiyorum istemeyerek hamile kalınca da her şey sinir olarak geri dönüyor sanki normalde çok sakinmişim gibi 😁 yani mide ekşimesi yer yer iştahsızlık yer yer oburluk bel ağrısı düzenli kasık ağrısı hele bir de yaz ayına denk geldiysen şarıl şarıl terler duştan çıkamama vs vs. Ki buraya daha öncede yazmıştım hala annelik hissi o duygular bana yüklenmedi inşallah böyle devam etmez. Valla eşime dedim ki eğer erkeklerin hamile kalıp doğum yapması gibi bir durum tıpta yer alırsa ikinci çocuğu ancak öyle yaparım. Son olarak demem o ki insanlar çocuk torun yeğen kuzen bekleyebilir ama ona bakacak olan sensin o yüzden iyi düşün taşın her yönüyle ele al. Maddi olarakta aman ben yapayım allah verir rızkını deme sakın benim maddi durumum iyi olmasaydı bence çok zordu. Şimdiden sana başarılar içini kararttım ama güzel şeyleri herkes yazar