MHA naçizane düşüncem bence hiçbir zaman %100 ben hazırım diyemiyoruz , sizin düşüncelerinizi ve korkunuzu çok iyi anlıyorum , ben ilk çubukta çift çizgiyi gördüğümde şoka girdim , kendime gelemedim uzunca bir süre , hayatımda ilk defa hissedeceğim duyguyu bilemedim ya ne garip , öylece bakakaldım, korktum , endişelendim , hazır mıyım dedim , yapabilir miyim, e ben kendim küçük değil miyim(dipnot: yaş 25😅) aynada kendime bunları söyledim. Başta çok korktum kısacası ama şimdi 32+5 im ve sürekli göbüşümü seviyorum , o kadar tatlı o kadar bal geliyor ki anlatamam , geçen kıyafetlerini yıkamaya başladık , eşim asıyordu , asarkende diyor ki iyi yapmışız bu bebeği 😂 , gerçekten bende demedim hiç keşke yapmasaydık diye, ha korku olmuyor mu ? İllaki oluyor , diyorum bakabilecek miyiz , yapabilir miyiz bir sürü soru var aklımda ama en hazır hissederek hamile kalanın BİLE aklında bu sorular yok mu 😅 herkes aynı duyguları hissediyor , yani çok normal ☺️ Bunlar benim duygu düşüncelerim karar da tabiki sizin 😇