Cubukmakarna ameliyattan çıktım, her şey süperdi. Hemşireler beni ilk ayağa kaldırdığında direkt kalktım. Çok iyi yürüdüm. Hemşireler ilk defa böyle lohusa görüyoruz dediler. 2 gece hastanede yattıktan sonra eve geldik ben evde iş yaptım. Lavaboları ovdum, bulaşık mak. Yerleştirdim (eğile kalka) çamaşır astım vs. Annemler şok oldular. Çünkü ablamdan tecrübeliler 2 ay ayağının üstüne basamamıştı…
Fakat bende acısı sonradan çıktı. Şuan çok ciddi bel ağrıları yaşıyorum. Canım asla tatlı değildir, uyusturucu iğne vurulmadan dolgu yaptırmış insanım. Ama ağrıdan ağladığımı biliyorum. Dediğiniz gibi bünyeden bünyeye değişiyor, ama acısı sonradan da çıkabiliyor…. Bu arada ben suyumun gelmesi sonucu hastaneye gittim. Sancı ve açıklı sıfırdı. Doktor 24 saat içinde bebeği almam lazım suyun bitmiş dedi. Yalvardım. Suni sancı verin dedim. Ablamdan biliyorum çünkü zorluklarını…. Bana sabaha kadar suni sancı verdiler. 1 gram hissedilmez mi? Ben hissetmedim. Hemşireler yanıma gelip gidip nasıl duruyorsunuz sizin sancınız var dediler. Asla hissetmedim sancı falan…. Açıklık hala sıfırdı… 3cm olsa epidüral alıcaktım ama yokk 1 cm bile açılmadı…
Sonra mecburen sezeryana girdim.
Asla istediğim bir şey değildi. Çünkü acısı sonradan çıkıyor biliyordum…