Deletedmom_85 en başta dikkat etmen gereken şey alacağın vücut peelinginin içerisinde E vitamini olmaması. Çünkü E vitamini kıl köklerini besler ve lazerimiz boşa gider. Ben kendi uyguladığım yöntemleri anlatayım. Duşa girmeden önce ya da ilk uyandığımda filan at kılı fırçasıyla vücudumu güzelce tarıyorum. Duştayken ben liflenmesem asla temiz olduğumu düşünmem. Liflendikten sonra Seda Altının scrub peeling kullanıyorum tüm vücuduma. Sonra bunu durulayıp çıkıyorum. Duştan sonra da benim cildim kuru olduğu için bioderma atoderm kremini kullanıyorum. Pamuk gibi oluyorum. Benim lazer merkezim bebek yağını önermedi. Kıl köklerini besliyormuş onu kullanma dedi. Zaten bebek yağını emmiyordu tenim. Ama bu krem çok çok iyi geldi. Yüzüm içinde la Roche’un kendi cilt tipime uygun güneş kremini kullanıyorum. Evdeysem de kullanıyorum. İlla dışarı çıkmaya gerek yok güneş kremi kullanmak için. Akşam mutlaka yüzümü önce bir yağ bazlı temizleyiciyle temizliyorum. Şuan Cosmed in temizleyicisini kullanıyorum baya memnun kaldım. Üzerine de mutlaka su bazlı bir temizleyiciyle yüzümü yıkıyorum o da la Roche posay effeclar serisi. Üzerine the purest tonik. Göz kremi ve nemlendiriciyle kapatıyorum. Umarım işine yarar canım