Deletedmom727272 mylittlebabym o zaman micro effaclar🤌🏻 lipikarı da iyice araştır sitesinde baya net bilgi var ya da hassasiyet önleyici bildiğin başka krem de olur.
Deletedmom21662 Deletedmom_85 hahaa kanka postun sabitlendiğini görünce sevindim senin de yüzün güldü sonunda 😂
Deletedmom_85 Yahuuu haydin haydin kil maskeleri, tonikler, jeller önerin ya Bide kadın uygulaması olacak kimse bi şey kullanmıyor mu jdjdhd🤣🤣
despina234 Deletedmom_85 Claderm markalı kil maskesi harika 😍 yalnız cildiniz kuruysa aman denemeyin. Bu daha çok karma / yağlı ciltler için uygun 🥰 Yüz yikama jeli olarak Rossmann’ın jelleri çok güzel sabun içermiyor kurutmuyor. Tonik olarak da Ziaja kullanıyorum yeşil renkli olan
Selmos- Deletedmom_85 yüz ve vücut her zaman farklı olmalı cilt karma oldugu icin sivilceye yatkındır Missha markasının pha peelingi yüz icin ve granül yok içerisinde tertemiz kullanabilirsin ve yıkama jeli sonrası o yandaki tonik nemlendirici ve kesinlikle güneş koruyucu kullanman gerek bu konuda dediğim gibi Missha öneririm online bilgi alabilirsin sitesinden
Deletedmom_85 despina234 kil maskesi bir sürü var o marka da. Sen hangisini kullanıyorsun canım böyle cildi pürüzsüz bebek gibi yapsın istiyorum 🤤
despina234 Deletedmom_85 collagen içerikli olanı kullaniyorum ondan önce de nar özlü olanı kullanmıştım hepsi çok güzel bence 🙂
Deletedmom727272 Mehmet_fatma no😃 gebelikle geldiyse zaten gidecektir ama sen yine de internetten görüp tuhaf şeyler sürme olur mu allah korusun☺️
Mehmet_fatma Deletedmom727272 yok hamilelikten öncede vardı ama arttı. hiçbir şey yapmıyorum zararlı olur diye peki doğumdan sonrası için neler kullanabilirim
Maisiyah Deletedmom_85 kahve şeker zeytinyağı üçlüsü ben çok severim ve tüm vücuda uygulanıyor evde kendin hazırlıyorsun duşta sürüp masaj yapıp çıkıyorsun mis gibi
Deletedmom_85 Maisiyah Mehmet_fatma Sehersudi Gizem260 despina234 derin1derin dnspnr Yaseminf Gulays Yesim52 Kızlar hepinizi çok teşekkür ederim toplu cevap vermiş olayım mesajlar birikmiş çünkü. Önerilerinize tek tek bakıp değerlendireceğim😄😍♥️
Sehersudi Deletedmom_85 vücut için Selin ciğerci ürünleri harika. Piling i öyle deri atıyor ki. Gözenek açıyor. İnanılmaz