Cakmak_esra01 Kızlar 24+6 dayım ama oğluma henüz bir isim bulamadım. Önerisi olanlar beğendiğiniz isimler neler acaba🌸
Medinedogru03 Cakmak_esra01 Eymen, yiğit , Tuğra gibi isimler hoşuma gidiyor 🥰 isim konusu çok zor ya gerçekten 😄
TugbaTuhan Cakmak_esra01 ilk oğlumun adı Yağız Fırat ikinciyede oğlum oluyor Uras Kağan olucak oda nasipse ❤️🤲
Cakmak_esra01 Medinedogru03 Evet ya bin tane isim buldum ama acaba bu olsa daha mi iyi olur diye diye dogurucam en son😂
Cakmak_esra01 TugbaTuhan Benim de ilk çocuğum kız adi Reyhan bu de fa oğlan ama bir turlu isim de karar kilamiyoruz kizimda hemen bulmustuk oysa bi yandan kızıma da uyumlu olsun istiyorum.Yagizi bende cok seviyorum ama ailede bebzeri var maalesef 🤗
BaLevLat34 Cakmak_esra01 Bizde de birsey yok hergün sürekli farklı isimlerle uyanıyorum ama Sancar da takılı kaldık belli değil tabi 😅
LamiyaCetinkaya Cakmak_esra01 Biz oğlumuza tek isim koymayı tercih ettik, adı Alp. İkinci bebek olursa ona da aynı şekilde kısa ve tek isim koyacağız sanırım 😍😍
zehra-ss Cakmak_esra01 İsim süreci çok zor ya biz Yağız Alp dedik ama hala kafamda deli sorular 😂😂 Metehan a da gidip geliyorum yada Muaz Taha. İsimlerin hiçbiri birbirine benzemiyor 🤣