Muhammedinannesi2424 Miisce Baya hareketli olduğu için tepinip duruyo zaten ilk gebeligimde 20. Haftalarda hissetmistim.
Gmzbiri Miisce kan basıncınız arttığı için damarlarınız seyiriyo. Tabi insan o dönemde karın çevresine daha bi dikkat ediyo doğal olarak 🤗ama o bebek hareketi değil bebek hareketlerini 17den sonra hissedersiniz zaten o zaman farkı anlarsınız🤗
Muhammedinannesi2424 cansualisa Büyük 9 yaşında küçük 7 yaşında 3. Gebeligim 4 aylikken düşükle sonuclandi malesef. Yeni pıtırcık 16 haftalik
29ayse29-34 Muhammedinannesi2424 benim de 4 cü gebelik bende oyüzden düşünüyorum acaba bebek mi diye. Çünkü herkez erken hissedersin diyo bende galiba ilk gebelik gibi heyecanlıyım
LamiyaCetinkaya Miisce Rahime giden kan akışı arttığı için damar atması çok hissediliyor hamileyken, muhtemelen onu hissediyorsunuz
Se19 Miisce ben sordum 11+5 iken aynı sizşb gibiydim… hareketini hissetmen imkansız 17 de hissedersşn en erken, senin hissettiğin bağırsak hareketleridir dedi
mucizevar Miisce anladım canım doktorum söylemişti bana ordan geçen damar atar küçük küçük endişelenme demişti özellikle düz yatınca görebilirsin ama bebek hareketi içinde minik minik kayıyormuş gibi onu anlıyorsun ben çok anlamam diyordum farkettim ☺️
Pijamaskeliler Miisce bu benim 4.gebelik diğerleri 2 ayda son buldu onlarda da bunda da bisey hissetmiyorum 😀