Miisce Arada rahmimde o kanat çırpmalarını hissediyorum. Gaz değil ona eminim 😊 ne olabilir onu da bilmiyorum. Cuma kontrolum var mutlaka doktora soracağım ama öyle aklıma takıldı sizlerin tecrübeleri varsa bilmek isterim. Teşekkürler💙
Vera09 Miisce pıt pıt diye atıyorsa damardır içerdense bağırsak hareketleri olabilir ama bebekle ilgili değildir
29ayse29-34 Miisce canm bende aynı 11 haftayız bende bağırsak hareketi falan diyorum ama yok bence oynuyo diyorum kimse inanamıyor cuma Dr sorunca bana yazarmısın merak ettim bende Ağustos 3 randevum çok var daha
Pijamaskeliler Miisce bu haftada beli olmaz kız bende 11 e geldim yarın kontorl var anca ekrandan görürüm inşallah hissetek anca 20 de diolar 😀
Miisce Vera09 Aynen zaten Bebek hareketleri sanırım 18. Haftadan snra hissediliyor. Aslında endişem şu kese etrafında kanama alanım vardı acaba o mu artıyor diye düşündüm o pıt pıt atmalar bi kan basıncının göstergesi sanki bilemedim bakalım artık insallah birşey yoktur 🥺
Asli0611 Miisce bebek hareketleri 18. Haftadan sonra dısardan gözle görülecek kıvamda hissediliyor tabi karındaki yağ dokusu kalınsa oda olmayabilir bende çok fazla yağ olmadığından 15. Haftada tekmeleriyle karnımda oluşan çıkıntıyı izliyordum
Vera09 Miisce 15.haftada falan olablir de 11 çok erken doktorum imkansız demişti bana. Kan basıncımız artıyorya oyüzden damarlarda pıt pıt atmalar olabiliyo karında kolda bacakta ama önemli bişey değil normal
Miisce mucizevar Hareketleri hissetmem imkansız şuanda daha cok kücük çilek kadar 🥲 o pıtpıtları merak ettim sadece sizlerde yaşadınz mı diye 😊
mucizevar Miisce anladım canım doktorum söylemişti bana ordan geçen damar atar küçük küçük endişelenme demişti özellikle düz yatınca görebilirsin ama bebek hareketi içinde minik minik kayıyormuş gibi onu anlıyorsun ben çok anlamam diyordum farkettim ☺️
Miisce 29ayse29-34 Tamam kuzum mutlaka sorup haber edeceğim. Buradan yazarım bir de özelden mesaj gönderme varsa ordan da gönderirim. Böyle zamanlarda doktorla görüşmeyi insan iple çekiyor hele birde normal mi diye düşündüğümz belirtiler varsa gün geçmiyor.
Miisce Pijamaskeliler 😀😀 hareketlerden umudum yokta pıtpıt pıt ne var oralarda insan endişe ediyor birde ilk gebelik tecrübesizliğin dibini görüyorum suan
Muhammedinannesi2424 haftamda bende oyle hissediyordum. Doktoruma sordum bebegin hareketleri dedi. Benim bu 4. Gebeligim olduğu için erken hissedersin demişti şimdi 16 haftalik iyice net hissediyorum. Ilk gebeliginizse cok erken.
Miisce Muhammedinannesi2424 Oo maşallah ya 2.3. Gebeliklerde daha erken hissediliyormuş. Bolca tepiklere o halde annesi 🥹😍 benim ilk tabi imkansız hissetmem belkide rahim yapısıyla vs ilgilidir yada kanama alanıyla herşey olabilir 😊
29ayse29-34 Muhammedinannesi2424 benim de 4 cü gebelik bende oyüzden düşünüyorum acaba bebek mi diye. Çünkü herkez erken hissedersin diyo bende galiba ilk gebelik gibi heyecanlıyım
Asli0611 Miisce ben 10. Haftama yeni girdim 2. Gebeliğim tecrübe ile sabit bebek o 😅 benimde 4-5 gündür hissediyorum oynuyor
Pijamaskeliler Miisce bu benim 4.gebelik diğerleri 2 ayda son buldu onlarda da bunda da bisey hissetmiyorum 😀
Muhammedinannesi2424 Miisce Baya hareketli olduğu için tepinip duruyo zaten ilk gebeligimde 20. Haftalarda hissetmistim.
Miisce Vera09 Sağolun arkadaşlar içim rahatlıyor böyle 💓 Destek arıyor insan işte. Gurbette olunca kimse kimseyi tanımıyor. Zaten buhranlı dönemlerdeyiz. Vucudumuzu fazla dinlemek zorunda kalıyoruz. 😊
Asli0611 Miisce tabii 🥰 oynayınca tekmeleyince karın minnak bi çekilde şişip iniyo sanki içerde ceviz varmış gibi🥰
Muhammedinannesi2424 cansualisa Büyük 9 yaşında küçük 7 yaşında 3. Gebeligim 4 aylikken düşükle sonuclandi malesef. Yeni pıtırcık 16 haftalik
meryemesra 10+3 olduk ân itibariyle :) benimde karnımda bi değişiklikler var ama nedir ne değildir bilmiyorum :) inşaAllah tekmelerini hissedip gözle gördüğümüz sonrasında da kucağımıza aldığımız günler gelir hayırlısıyla.. ❤️
Nurinan Miisce bende hamileligimin ilk zamanlarında öyle hissediyordum hatta yavrumun hareketi diye seviniyordum doktor bağırsak hareketlerin bebeği hissetmen mümkün değil dedi kabullenmem biraz zaman aldı şimdi 21 haftaligiz ufak ufak hareketini hissettiktej sonra ikna oldum oturdum kendime güldüm 😁