Betusgani Tabi yaramazlık yapıp erken gelmek isterse vay halimize 😅 Sizlerin kaç gün kaldı güzel anneler, nasıl gidiyor son zamanlar ? Beni inanılmaz zorluyor 🥲
Pelinakcn Betusgani uygulamaya göre son 66 ama bence daha önce gelecek gibime geliyor bi 10-15 gün kadar
Betusgani Dilosss167 ayy benimde ödemim var ve cok zorluyor özellikle ellerim 🥲 normalde çok kemikli bi vücudum vardı simdi böyle tonton görünce insan tuhaf hissediyor 😅
merve2746 Bizimde 40 kaldı nasipse ama artık hiç geçmiyor sanki. Ve hiç enerjim kalmadı sıcaklardan 😪
Betusgani merve2746 gündüzleri bi şekilde geçiyor da geceler hiç geçmiyor gibi 🥲 cinsiyetiniz nedir ve nerede yaşıyorsunuz 😍
Tiredmother 43 benimde ilk doğumum 42+5 teydi ama bunu erken gelecek gibi hissediyorum inanılmaz hareketli durmuyor asla çünkü
Betusgani Tiredmother ooo ilki çok geç gelmiş İnsaAllah o kadar beklemeyiz 🥲 benim oğlan da çok hareketli ve başı aşağıda en başından beri, bende çok durmak isteyeceğini sanmıyorum ama bi 37-38i görürüz İnsaAllah gelişimi icin 🤲🏼🥰
Ela03 Tiredmother aynı şekilde 43 gün var aşırı haraketli ilk bebegim 40. Haftada gelmişti bunda korkuyorum her an olabilir diye
merve2746 Betusgani evet geceleri uykusuzluk olmasa geçecektee. Erkek nasipse oğlum olacak. Kahramanmaraşda yaşıyorum. Sizz