irmkldnc Ruveyda_baskapan hayır tetiklemiyor, sadece kendini fazsa kasmamaya çalış, benim förümcem doğumdan 2 gün öncesine kadar düzenli yaptırdı bizde 36 haftaya giricez birazdan bende bi sprun bi problem yaşamadım
Umutunannesi92 Ruveyda_baskapan Kendini kasma canım benim birde başkası yapacaksa yapan kişiyle sohbet muhabbet geçirmeye çalış zamanını on dakika sürmüyor geçen hafta gittim ben onbeş yirmi gün sonra bir kez daha giderim sonra doğuma zaten 🤗
Bukiiiiiiii Damla________ Ruveyda_baskapan Ben surekli agdaya gittiğim icin asla kasilma yapmadi zaten kıl kökü ince ise hic bir aci olmuo ama jiletten sonra gecis var ise yapabilir
Maviii Ruveyda_baskapan onların özel bölgeye kullandıkları ağda farklı ama kasmamaya çalışın. amaaan ağda acısıda neymiş doğumu düşündükçe 😃😃 hem daha temiz oluyorsun ağda iyidir
Parisbebek Ruveyda_baskapan böyle pinpirikleniyorsan gitme. Aman diyim suyun falan gelir ağda esnasında 🤯
Mevir Ruveyda_baskapan Canım ben kuaförüm ve de 36+0 haftalık hamileyim şuan. Hamile olan bir çok müşterim vardı doğuma gitmeden ağda yaptıran. Kendimde kız kardeşime yaptırıyorum bikini ağdamı. Bi sorun görmedim.
Bus_er Parisbebek kuaförüm doğuma gönderdiğim müşteriler oluyr son güne kadar gelenler var yani kendime de uuguluyorum hemde 2 haftada bır takıntım yuzune hıc bı sorun yasamadım 5 dk bısey ne olabılır ki
hdemirr86 Ruveyda_baskapan Arefe günü tam 37. Haftamda gittim, doktor kontrolüm vardı sabahtan sormuştum. Kafası kanalda filan değildi bebeğimin, nstde sancım da yoktu izin verdi yaptırdım. Bir sorun yaşamadım.