Alamancaci Kızlar çorluya taşındım bu iki hastanede önereceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı ?? Şimdiden teşekkürler
Arztmn Alamancaci söz konusu çorlu ve doktorlarsa sanırım titizlikle araştıran ben varımdır. Vatan hastanesinde kesinlikle önereceğim erson aksu( İnstagram sayfasi da var bak mutlaka) çok tatlı bir insandır. Vega hastanesi kadın dugum dışında başka bölüme gittim fakat pek beğendiğim bir hastane değil açıkçası. Devlet hastanesinde de çok iyi doktorlar var özellikle yakup Yalçıner i tavsiye ederim. Oğuz ölmez in de hastası çoktur bir arkadaşım adlen hanıma gidiyor memnun. Onlarda aklında olsun. Başka bilgi almak istersen verebilirim hastane doktor şart değil.
Pelinakcn Alamancaci ben Vatan hastanesinde Sedat beye gidiyordum sonra hastanenin sigortamla amlaşmasının yenilenmeme durumu oluştu o yüzden değiştirdim mecburen. Arkadaşım da Sedat beyde doğum yaptı o da çok memnun kaldı. Şimdi de optimed e gidiyorum ben Esengül hanıma çok tatlı biri onu da tavsiye ederim
zeynepbhdmr Merhaba, Vatan Hastanesi’nde Sedat beyi beğeniyorlar ancak ben gitmedim fakat etrafımda herkes onun ismini verdi. Ben Reyap’ta Feride hanıma gidiyorum. Gayet memnunum, ilgili ve titiz birisi aklınızda olsun :)
Guloyku Arztmn Oğuz ölmez suan reyapta bende memnunum ondan önceki doğumumum erson beye girişim ama rendavu almak zor cok dolu
Arztmn Guloyku reyaba mi geçmiş ben ordayken devletteydi. Erson beye randevu anca 1 ay sonrasına alınıyor çok dolu ama gerçekten tek geçerim çok iyi bir doktor