Ozlm0916 DefneErva 37+5 ilk 4 ay rahat aldım jiletle sonrasında göbeğimden göremedim ayna aldım onun karşısında temizleniyorum gayette rahat oluyor 5 dakkada işimi hallediyorum ağdaya baştan gitsem alışırdım son zamanlar cesaret edemedim. Tüy dökucü krem vs. Zararlı olduğu için denemedim hiç
mmihri DefneErva ben philipsin kullanıyorum öyle çok özellikli bişeye gerek yok, 2 uç yetiyor bana. Biri normal çekerek alma o canımı acıtıyor şuan diğeri traş başlığı. Her banyoya girdiğinizde elden geçirin hem kalınlaşmıyor tüyleriniz hem basit ve hızlı 🤷🏼♀️
Gmzbiri DefneErva jilet hangi marka kullanıyosun bilmiyorum ama 31 haftalık hamileyim göbeğimden göremiyorum gillete venüsün jelli olanlarını öneririm görmeden de rahatça alıyorum. Kanama kesme yapmıyo. Bacaklarımı ayırıp hafif dizlerimi kırarak yapıyorum. Yere bi ayna koyarak da deneyebilirsin
gulsah_12 Gmzbiri kullandığınız jilet geç çıkartıyormu acaba öneriyormusunuz bacaklarıma kullanmak istıyorum ama kalın ve çabuk çıkartır die tereddütteyim
Allahkahretmesin1 DefneErva jiletten sonra ilk ağdada gerçekten zor oluyor ben de kendimi bildim bileli jilet kullanırım ilk evlendiğim zamanlar 4-5 ay kadar ağdaya gittim ilkinde baya acı oldu fakat sonrasında çok rahat oluyor 1 ay mis gibi tertemiz ayrıca 2. Den sonra tüyler baya baya incelmişti sonrasında sadece 1-2 dakikalık acısı oluyor o da hemen geçiyor zaten ha ama ağdaya gittiğinizde pantolon giymeyin elbiseyle gidin bence pantolon yürürken sürttğü için acısı oluyor elbisede o sıkıntı olmuyor hem havadar olduğundan çabuk geçiyor
DefneErva Allahkahretmesin1 İşte şimdi hamileyim diye kasılmalar bebeğe zarar verir diye korkuyorum. Acıya hiç dayanıklı değilim çünkü
DefneErva Si-bel Yok niye kınayayım kuzum, benimde eşim defalarca teklif etti. Niye kendini zorluyorsun, bırak ben halledeyim dedi ama güvenmedim bir türlü.. Ama galiba en mantıklı seçenek eş yardımı 😊
Si-bel DefneErva valla ben ilk sıralar çok korktum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı benim birde erken doğum riski var eğilmem felan yasak valla 24 haftadan veya 26 haftadan bu yana eşim yapıyor yapacak birsey yok her şey evlatlarımız için inşallah sağlıklı şekilde alalım kucağımıza.
Bukiiiiiiii DefneErva Canim soyle soyliyim ben evlenmeden once hep jilet vurdum ve evlenmeye karar verdikten sonra agdaya basladim ama ilk agda cok acido kıl köklerinden dolayi kıl koklerin sertmi bu çok onemli eger sert ise sana tavsiyem dogumdan sonra agdaya baslaman. Bir ikinciside karsina bir ayna koy cok tahat gorursun rahat ol jilet kasilma yapmaz yavas yavas dinlene dinlene temizligini yap veya bir kuafore gidip bana jilet yapsrmisin diye roca edebolirisn benim kuzenim bu sekilde yapmisti agda yaptiramadigi icin guvendigi bir kuafore jilet yaptiordu bu sekilde yapabilirsin umarim yardimci olmusumdur saglikla al melegini kucagina 🙏🌸😍
DefneErva Bukiiiiiiii Ay çok teşekkür ederim. Aslında eşim teklif ediyor ben yapayım diye, el mecbur ona izin vereceğim artık
Ozlm0916 DefneErva aynayla rahat alırsın en azından görmediğin yerleri görüyosun eşim tiksinir diye ben aldırmak istemedim
Halime90 DefneErva hamıleliğim boyunca özellikle son aylarda aynaya bakarak aldım zor oluyordu ama yapıyordum . Kuafor tabi rahatlık olabilir , ben günah olduğu için gitmiyorum . Dizden yukarısını göstermek haram . Eşinizden yardım isteyebilirsiniz .
DefneErva Halime90 Bende çok kuaföre gitmeyi sevmiyorum. Zaten iş o kısma gelirse eşimden rica edeceğim 😊
Allahkahretmesin1 DefneErva eşiniz yardımcı olsa veya ayna kullanarak yapabilirsiniz başka çözüm gelmedi aklıma kayganlaştırıcı jiletlerden kullanırsanız en azından kesme riskini ortadan kaldırırsınız
Burcumusic91 Oglusununannesi06 malesef tüy dökücü kremlerdeki kimyasallar sebebi ile bebeğe zarar verebilir , doktor önermiyor
Bukiiiiiiii DefneErva Bencede esini dene olmaz ise bu sekilde yapabilirsin her kuafor yapar cuzzi bir ucrete 🌸🙏