leona98 Bebeklerinizin kilosu kac? Ben bu gun detayli usm ikinci kontrolune gittim. Doktor 970 gram oldugunu soyledi. 27+4 haftalik hamileyim. Bu haftada olan anneler ozellikle siz bebeklerinizin kilosunu yazarsaniz guzel olur 🥰
Srdm leona98 ben en son 20+2 de gittim 325 gramdı şu an 22+2 yiz kontrolümüz iki hafta sonra, sizin kaçtı 20 haftada 😊
leona98 Ulkr__ salamm yaxshiyam siz necesiz Beli getdim 35-40 mm arasi olduqunu, 25 mm+ olduqu muddetce problem , risk olmadiqini dediler. Bugun de Azer Ferecov baxdi 37 mm olduqunu dedi 🥰
Ulkr__ leona98 çox şükür ❤️men hele 23 heftedeyem mende 20 heftede 34 idi serklajliyam men de yatag rejimə son vaxtlar emel ede bilmirəm siz de deyirdizki narahatamki qisalma olubmu ele ona görə ağlımda qalmişdiz❤️
izobellaaa-_- leona98 yok aşkım üzülme son aylar önemli hatta bence doğduktan sonra önemli 😇🫶 doktor bana her gittiğim de bebek ve sen çok kilo alma ki doğumun kolay geçsin vücudunu zorlama diyor ayrıntılı da bana da bebek minyon demişti hatta
Asyao 31+2 de gittim doktor 2 kilo 43 cm demişti şuan 35+3′üm yarın gidicem bi aksilik çıkmazsa bakalım ne diyecek
leona98 izobellaaa-_- doktor bana bebek cok normal tam haftasina uyhun dedi. Zaten programdada 950 gram yaziyor bu hafta icin. Ama ben pofuduk bebek seviyorum belki de 😂
Ulkr__ Ulkr__ birdeki sizde bu heftelerde uşağın hərəkətini çox aşağıda hiss etdiyiniz olurdumu? Sanki ayaği ile vaginama vurur orda kipirtilar olur men de qorxuram ki aşağımi düşdü qislamami oldu🥺
leona98 Ulkr__ men ushagin hereketlerini gobek etrafimda hiss edirem. Artiq 2-3 heftedir sadece oralarda olur. Usm muayinesinde problem olanda deyirler onsuzda. Siz hekime demisiz ashagda hiss etdiyinizi?