Pcoslubiranne busraokutan ben diyetisyene gidiyordum normal diyetti.Ekstra bir sey yoktu.Bencr siz de oyle yapin su diyeti bu diyeti falan h8c gerek yok.Dengeli beslenincr zatn veriliyorm
busraokutan Glg-21 klomen ne için verildi canım sana yumurta mi gelistiriyor neye yarıyor letu hakkında bilgin var mı
busraokutan Egemen_ozgur_annesi ben de ilk başta doktor takibinde olmadan yani gebelik için gitmeden denedim olmadı kuzum olmayınca doktorla görüşmeye başladım doktorla baslayali ikinci ayım bakalım aslında rahatım diye düşünüyorum ama bilincaltim rahat mi değil mi bilmiyorum
busraokutan Ayse_dnmz ya o zor bizim için benim kilom var biraz :) 68 kiloyum nasıl kaldırsın adam beni :))))
busraokutan Medine07 adetin ilk gününü mü 1. Gün saymaliyim bittikten sonraki ilk gün mü 1. Gün oluyor canım
Biranneikibebek_ busraokutan bunu nasıl anladınız bende düzenli adet olurum ama bebeğim olmuyor doktora gittim geçen ay bir şey yok dedi yumurtalıklarıma vs baktı adetime bir gün vardı gittiğimde
busraokutan Biranneikibebek_ ne kadardır deniyorsun canım? Yumurtalıklarına ultrasonda baktıysa pcos görüntüsü cikmadiysa muhtemeln pcos degilsindir canim ama adetin 2.-3. günü bir hormon testi yaptırıp emin olabilirsin
Tupbebekile busraokutan 4. Denemede 1 kızım oldu şükür 5 yaşında. 7. Denemede ikizlerimr hamileyim 34 haftalık. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşalahhh
Mela2 Ben önce soğan kürü sonra havuç incir kürü yaptım Aslan pençesi çayı da içtim . Şuan hamileyim tüp bebek diyorlardı Allah nasip etti inşallah size de etsin
busraokutan Reyhosunannisi kuzum gebelde ekim ve Mayıs aylarında adet olmam onun dışında 32 günde bir adet görürüm genelde