busraokutan ben de öyle oldu. İlk çocuğumu 2018 de dünyaya getirdikten sonra hiç bir daha çocuk istemiyorum dedim ama zamanla fikrim değişti geçen sene haziran da folikasite başladım, demir ilacına falan. 3 ay kullandım sonra ağustos sonuydu biz bebek denemesine başladık olmuyor 3 ay geçti olmadı. Gittim doktora doktor yumurtan yok dedi, yumurta tembelliğin var dedi. Nasıl stres yaptım ama. Sonraki ay gittim yumurta var ama yeterli büyümemiş. Ama bu sırada devamlı alttan bakıyorlar falan iyice stres oldum. Vel hasıl 5 ay olmadı ve ben son 2 ay hep domtordaydım. Çatlama, sonra tüp bebeğe bile razıydım. Sonra doktor progestan verdi. İlişki sonrası alttan kullanacaksın sperm tutunsun diye dedi. Tam kullandım ovülasyon u tutturduk falan derken aralıkta kovit oldum ben sonra da regl oldum. O kadar üzüldüm ki bıraktım doktoru da progestanı da. Sonra ne oldu biliyor musun en son regl tarihim 18 ocak. 😊. 27 haftalık gebeyim. Doktoru bırakıp kendimi dinleyince oluruna bırakınca bedenimi oluverdi çok şükür 🤗