Berfo Ummu_gulsevinc canım ovulasyon testi doğurganlık gününü tespit ediyor adet bitiminden 1 hafta sonra basliyorum yapmaya çift çizgiyi gorgudun gün önemli oluyor çift çizgi yok olana kadar o günleri değerlendirmek gerekiyor bebiş için aynı gebelik testi görünüşünde oluyor kullanımı kolay canim buda benim ilk ayım 2. Yapisimda çift çizgi gördüm
Burcu0707 Berfo iki saar sivi alimini kes ve iki saat idrar tutarak yap bu testleri mumkunse gubduz 12.16 saatleri arasinda yap yarin daha koyu olur
Berfo Burcu0707 2 saat sıvı alımını kesiyorum gündüz çalıştığım için yapmamiyorum akşam 7 de yapıyorum
Burcu0707 Berfo tm iki saat idrarda tutman gerekli.birde bu testin 10 dk sornasina bak 11 ci dk tlf saate bak sornasi kuruma oluyor bol sans teste devam et yumurtaya var
Burcu0707 Berfo testi yaptin diyelim tlfonundan saate bak 10 dk sormasi yani 11ci dk da olan cizgiler onemli sornasi koyulasiyor kuruma cizgisi oluo.siz mesela yapip birakionuz 20.30 dk sorna bakioyorsanuz zaten test kurumaya yakin koyulasiyor