Minikdunyam Zehradgn canım 50 den fazla ayatte geçiyor ama manası nedir mesela kezbanda geçiyor firavunda geçiyor böyle bakmak lazım ayette geçmesinden Ziya’de manası önemli
Zehradgn Minikdunyam Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur’an-ı Kerim’in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır Böyle geçiyor canım
HaticeTygnTpc Minnakkkk Aşkın ilk meyvesi, güzel kız, bazı kaynaklarda efsanevi kraliçe ve bir ağaç türü. 😊
Minnakkkk HaticeTygnTpc aşkın ılk meyvesı 😍😍 nasıl da güzel anlamı varmış Allah adıyla yaşatsın cok guzelmıs
imera_ferammm53 deletedmom301 Arapça hocasıyım Ecrin Kerim o manaya gelir Ecrin Kuran’da geçer ve benimde kuzıma koyduğum isim anlamı Allah’ın armağanı demek hatta biz Ecrin Hüma koyduk
DayiogluSevgiGkhan imera_ferammm53 bu isimde ne var mıs arkadas ecrin ne guzel isim herkes mi karsi olur kime soyledıysem karsı ya vazgeçtim o yuzden😞
Mucizeller Efulim0861 bizde kızımızın adını "SENA" koyduk NUR suresinin 43. Ayette geçer anlamı şimşek parıltısı. Ve bu sene bu isim çok koyuldu 🤔
TugceSenelKavak DayiogluSevgiGkhan kuzenimin bebeğine cami hocası uygun görmemişti hatta kulağına okumam demişti onlar da Zeynep ecrin yerine Zeynep Mina koydular.
HaticeTygnTpc Minnakkkk Sağol canım benim hepimizin evlatları adlarıyla sağlıklı sihhatli yaşasın insallah 😍🙏🏻😘
rfzsB Bizde 34 hafta olduk,ben Fatıma Zehra çok seviyorum ve istiyodum da ama kızımın adı Zeynep Sena olacak inşaellah, Zeynep Ferah da bir kenardaydi ama Zeynep Sena dan vazgeçemedim
Minnakkkk Bizde 33 teyiz ama henüz karar veremeyenlerdenız 🙈 bı elıf nısa düşündük sımdı de gündemde Ayşin Zehra var 😍 bakalım ne olcak. Sena Esma Esra Nisa Nilay bu ısımlerıde cok beğenıyorum
Kbrmrt Marbled Kimseye bişey anlatamıyosun ki.Millet açıp okumadığı kuranı isim söz konusu olunca eşip deşiyo. Önemli olan kuran ı kerim e uygun yetiştirebilmek.
Betultaskin Efulim0861 cinsiyeti öğrenmeden çok beğendiğim bi kız ismi vardı o da Hifa bizimki erkekmiş ama anlamı çok güzel düşünebilirsiniz ☺️
Maviii bende Rana ismini çok beğeniyorum. Güzel, göze hoş görünen. anlamında. aynı zamanda Tuğba isminide beğeniyorum 😊
Yesimalmila deletedmom301 aynen kuran da geçen baglaclari bile isim koyanlar var. tercih meselesi tabi de kesinlikle kulaktan dolma degil de sizin de dediğiniz gibi iyi arastirirak konulmalai