HaticeTygnTpc Efulim0861 Her zaman çok begenmisimdir bu ismi Kurân okurken cok dikkatimi çekerdi. Kızımızın ismi -' Ahsen Belis '- olacak inşallah 🙏🏻🤰🏻💜
Minnakkkk HaticeTygnTpc belis in anlamı nedir acaba kulaga cok hoş geldı ılk kez duydum ❤️ Ahsen belis
HaticeTygnTpc Efulim0861 Yanlış anlamayın sadece nacizane fikrimi söylüyorum ama Hafsa cok kaba bence. Söylerken kulağa daha naif gelen onca isim var. Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız insallah 🙏🏻
Yeniievli bende asya istiyorum ama eşim kabul etmiyo annemin ismi diye.şimdilerde yaren diyOruz ama bakalım.değişik isimleride eşim begenmiyo
Ceydadefne1 Minikdunyam evet benim esimin adida yusuf yani beli ediyolar boyle agir isimlerin yanina normal isim koyulmali
Efulim0861 zeyzey00 Nasipse kızımı Nisan ayında kucağıma alacağım Nisa isminide istedim eşim istemedi😳
Minikdunyam Efulim0861 ben nisan doğumluyum ve Kızımında nisanda doğmasını çok istiyorum o zaman kesin nisan koyacaktım ama tutturamadık 😂
Minikdunyam Zehradgn canım 50 den fazla ayatte geçiyor ama manası nedir mesela kezbanda geçiyor firavunda geçiyor böyle bakmak lazım ayette geçmesinden Ziya’de manası önemli
Fatma9485 Nasipse ZEYNEP SARE koyacam bende ZEYNEP ANLAMİ:Değerli taşlar, mücevherler. değerli olan herşey Babasının süsü. Zeynep, Arapça Zeyneb isminin Türkçe’ye yerleşmiş hali. Zeyneb isminin Arapça’daki anlamı ‘babasının süsü’ demektir. Hz. Zeynep. Peygamber Efedimizin (s.a.a) torunu ve Hz.Ali (a.s.) ile Hz.Fatıma (s.a.) kızı. SARE İSMİ ANLAMİ: Saf, katıksız, temiz anlamında bir kız ismi. ibranice'de ise prenses anlamındadır, ibrahim peygamberin karısının adıdır.
Marbled Efulim0861 Kuranı kerim isim sözlüğü değil. öyle olsaydı iblis şeytanın da adı geçmezdi.Sadece Kuranı Kerim odaklı düşünmeyin.peygamber efendimiz çocuklarınıza anlamı güzel isimler koyun buyurmuş.orada keziban da yazıyor yalancı demek.ülkemizde kezban çok.saliha bir sahabe kadın ismi daha uygun daha doğru olur
Kbrmrt Marbled Kimseye bişey anlatamıyosun ki.Millet açıp okumadığı kuranı isim söz konusu olunca eşip deşiyo. Önemli olan kuran ı kerim e uygun yetiştirebilmek.
Betul3425 Efulim0861 ben kızımın adını REYYAN NİSA bırakıcam inşallah. Reyyan (oruçluların gireceği cennet kapısı) Nisa (kadın) demek 😊
HaticeTygnTpc Minnakkkk Aşkın ilk meyvesi, güzel kız, bazı kaynaklarda efsanevi kraliçe ve bir ağaç türü. 😊
AysimaRavza Ravza.. peygamber efendimizin yattigi yer yesillik cennet bahcesi demek hocada koyabilirsiniz cok guzel dedi Allah kismet ederse Aysima Ravza olucak kizimin adi