[silindi] Barlasinannesi hiiic tinlamiyor spor yapiyoruz her gun ama yok gelmeyecem diyor sanki :D tas olsa catlardi…
[silindi] Barlasinannesi saol bacim ya snsnsnsnd ama soyle bir yandan cok hos bir yandan degil… Hos cunku hala icinde degil cunku hala sarilamiyon… Dengemi bozdu bu kiz
-Papatya- Barlasinannesi vazgeçilmeyecek gibi değil ki valla önceden saçım üzülmen 300 TL vermiştim bir sene içime oturmuştu 😂 şimdi bu kısa saça 500 TL verirsem yaşlanana kadar içimden çıkmaz 😁
-Papatya- Barlasinannesi Aynn öyle valla beni geçtim ilk bebeğim ve herşeyi olsun istiyorum ama çok pahalı herşey ve Allah’a şükür durumumuz kötü değil kira derdimiz yok ona rağmen para yermiyor Allah herkese yardım etsin 🤲🏻
gorky Organik boyanın bile içerisinde kimyasal var o yüzden hamilelik değilde doğumdan sonra 40ınız çıkınca boyatmak daha mantıklı emzirirken süte geçmez boya çünkü bende kuaförümle konuştum
Pijamaskeliler Barlasinannesi ben gebelik öğrenmeden önce omreye 400 ödedim istanbuldayım şimdi daha da cikmisir cnki kasımda 200 demişti mayısta 400 olmuştu smdi yukarı çıkmıştır annem bayram harçlığı vermişti 300 gerisini de eşimde ekledim yaptırdım hevesim i alayım daha olmaz herşey uçmuş
Rnaslh Barlasinannesi ay bende sordum 1000 den başlıyor dediler banada saçım bide uzun ve gür 1000 i geçer senin ki dedi , başka yer direk bi çeyrek parası hazırla diyor sonra vazgeçtim bende🥲
mirage333 Barlasinannesi ombre falan bilmiyorumda 4 hafta önce boyattim hamileligin 34. Haftasinda normal kendi rengine beyazlarım kapansın diye. 250 tl ye. Ve boyattıgım yerde pahalı isletmelerin olduğu bir mahalle
Ozge2805 Barlasinannesi bekle canım diplere değmeyecekse sıkıntı yok ama malesef şuan ucuz hiç bişey yok
NiilaYYy Kızlar bende kuaförüm şuan boya fiyatları çok artış gösterdiği için evet pahalı boya ombre bu süreçte ben bile boyamadım 32. Haftalığız bana dokunduğu için boyamıyorum amanyoklı boya olsa dahi kimyasal sonuçta