Adamiranin__annesi Anlamı eskiden zaten Anadolu topraklarında yaşamış Bi medeniyet.. Birde asıl ve soylu demekmiş. Sizce soylenisi nasıl guzelmi başkada isim bulamıyorum hep kararsızlık
mylittlebabym Adamiranin__annesi muge anlinin kızının ismi 😂 Lilya ismi daha narin ve hoş geliyor sanki kulağa. Anlamı da zambak çiçeği demek :)
Elfs Adamiranin__annesi ben pek beğenmedim ama size güzel geliyorsa kimsenin fikrini önemsemeyin insanlar da bir süre sonra alışır. Benim beğendiğim ismi de kimse beğenmiyordu.
_ozlmm Adamiranin__annesi benim direk aklıma lidyalıları getirdi sanki daha güzel isimler var değişik arıyorsanız mesela alin lina arya asel gibi olabilir şuan çok gelmedi de aklıma gelirse eklerim 😂
Melisakeskinn Bana direk lidyalıları hatırlattı çok daha güzel isimler var canım bade, masal, duru, ada, kumsal, öykü bence bunlar çok güzel düşünmüş müydün fikir olsun
Adamiranin__annesi Aslında leyla lidya düşündüm Bi oyuncununda adı aynı zamanda ama ilk işim leyla büyük ihtimal o söylenir. Leyla da aslında çok güzel isim
[silindi] Adamiranin__annesi çok güzel ben de lidya koyacağım çok büyük ihtimal. Arapça olmasın çok koyulan isimlerden olmasın dalga geçilmesin evrensel olsun derken lidyayı uygun bulduk bayağı da alıştık 👍🏼
Adamiranin__annesi [silindi] 🙂 evet çok kısa olan isimlerdende değil onlar ne anlamda tam bilmiyoruz Bi şeyler yazıyor ama
[silindi] Adamiranin__annesi evet alin lina arya falan baydı artık herkes bunları koyuyor. Lidyanın yunancada anlamı cennet bahçesiymiş asil soylu çok sevilen arzu edilen anlamları da var. Yurtdışında lydia derler aman daha ne olsun cillop gibi isim 😁
Adamiranin__annesi Sevval4 😂 Rus değil aslında eskiden anadoluda yaşamış Bi medeniyet ayrıca asıl ve soylu demekmiş. Parayı ilk lidyalilar bulmuş belki babada şans getir ı 😁😁😁😁😁😁 hahah