AleynaKaratas Ozgeseyhan öyle mi ben bakmazlar diye hiç gitmedim sadece randevu bulmaya çalıştım bı kezde acilden kayıt açtırmak için gitmiştim ama doğurmak içinde gelebilirdin dedi oradaki doktor kayıt açtırmak gerek yok falan dedi inşallah hepimiz iyisine denk geliriz☺️
Eleysa AleynaKaratas Birde bi sıkıntı olmadıgı sürece 41 e kadar bekliyolarmş bende 39+2 deyim beklemedeyim hala siz kaç haftalıksınız
Ipeksari57 AleynaKaratas Çok haklısın valla canım benim her doğum her ne sekilde olursa olsun Çok farklı oluyor kimine zor olan kimine kolay kimine tam tersi 🤷♀️ Hepimizin doğumları güzel gecsin ki güzel anılarımız olsun inşallah 🌸 Valla özele muayneye bile para dayanmazken doğum ücretini tahmin bile edemiyorum ben mecbur 2 kere özele muayne gittim 90 tl olan muanye ücreti 290 tl olmuş ben şok yani 🤦♀️🤦♀️ Valka hem tanıdık hemde insanın biryerleri bilmesk şart dediğim gibi çok haklısın 🌸🙈
Eleysa AleynaKaratas Ben ikili testten beri oraya gidiyorum şu an 39+2 yim polikliniginden her seferinde memnun kaldm ( her seferinde aynı doktora randevu düşmüyo hep farklı doktor oldu ama iyilerdi yalnız soru sormadan açıklama yapmıyolar) 3 hafta önce safra kesemde taş oldugu için 4 gün genel cerrahi bölümünde yattım doktorlardahemşirelerde çok iyiydi Yalnız 2 kere kadın dogum acilinide gitmek durumunda kaldım ama 2 sindede igrenç muameleye denk geldim şans işimi bilemedim Bu arada poliklşnikte 36 haftadan sonra randevusuz kontroller oluyo
AleynaKaratas Eleysa Benim 37+2 şuanda geçenlerde bende aciline gittim en geç 39 aliyolar sezeryanda dedi haftaya Çarşamba 38+2 olurum artık cumaya gün verirler diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun inşallah ☺️
Ozgeseyhan Şuan 37+5 im pazartesi gel gün vereceğiz dediler. Haftaya yatış yaparım sanırım. 39 un içinde alıyorlar çünkü.
Eleysa AleynaKaratas Vede acilinde hasta kaç hafta olursa olsun hep alttan bakıyolar sıra çok bekledigim için hep gördğm ve de kapı açık yapıyolar muayene ve hiç anlayışlı doktor degil acildekiler yada bana öyle denk geldi hemen azarlama modundalar
AleynaKaratas Eleysa evet bende aciline aynı muameleyi gördüm ama doktorlar ebeler hemşireler iyiydi ama alttan parmakla muayeneye etti ettirmeyere kayıt açtırmadı doktor
minikkoalaam AleynaKaratas rica ederim 🌸 41. haftanin ilk gunu dogurdum 😂😂 normal dogum olcakti da suni falan verdiler, olmadi iste sezaryene aldilar
Ozgeseyhan Bugün gün aldım basakahsehirden cuma günü sabah direk gel yatış yapacaksın dediler , aç gelmemi soylediler direk sezeryana alacaklar.